facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor U-play

U-play

Info

Uplay verkoopt speeltafels/speelmachines voor privé en commercieel gebruik. Daarnaast exploiteert Uplay deze machines.



"Verkopen en exploiteren van speeltafels/speelmachines"
Adres: Jan van Galenlaan, 14, 3781tr Voorthuizen
Telefoonnummer: +31683201630
Stad: Voorthuizen
Route: Jan van Galenlaan, 14
Postcode: 3781tr



op zoek naar gerelateerd: Pooltafel inklapbaar 8ft, Pooltafel 8ft
Recensies
Dank je wel uplay voor de snelle en goede service en dank aan Buffalo om de info voor aanschaf van een Pooltafel En extra dank voor Piet en Laura voor de installatie en tips van de tafel duidelijke info , super lieve mensen , kortom geweldig
Heel goed geholpen, persoonlijke service en snelle afhandeling. Vakkundig gemonteerd door een super leuk stel!
Uplay is een goed bedrijf, duidelijke afspraken kunnen maken en levering perfect op tijd. De Buffalo-pooltafel werd snel en vakkundig gemonteerd door een supervriendelijk stel. Na oplevering ook nazorg en goed contact. Zeker een aanrader.
Na rondleiding en uitleg van Nick gekozen voor de 8 ft Dominator pooltafel. Binnen een week geleverd en in elkaar gezet. Super blij mee, we verwachten nog vele uren speelplezier. Bedankt Nick!
Allemaal top geregeld, snelle levering, gemonteerd op lokatie. We zijn heel blij met onze pool biljart.
Mooie voetbal tafel geleverd en hufter proof.
Aangename en deskundige begeleiding vanaf eerste bezoek op de website tot aan de uiteindelijke aankoop van een Buffalo 9ft pro pooltafel. De plaatsing gebeurde heel professioneel en op het afgesproken tijdstip. Ik kwam in contact met Nick, de zaakvoerder van Uplay, na een aantal minuten surfen op hun website. We hebben van dan af alles verder besproken via Whatsapp en zijn zo tot een mooie consensus gekomen voor de aankoop van deze 9ft pooltafel van Buffalo samen met lampen en een Aramith pro set. Nick antwoordde steeds heel vlug op al mijn vragen. Er was geen enkele onaangename verrassing bij levering. Alles kwam perfect uit de verpakking. 2 prima uit de kluiten gewassen, maar tevens heel sympathieke kerels, monteerden op een uiterst professionele manier de heel mooie pooltafel binnen een tijdsbestek van +/- 4 uurtjes. Ik ben een heel tevreden klant.
Super bedrijf, eerlijke sympathieke verkoper, doet wat hij beloofd,.. gewoon lekker eerlijk. De installatie was ook een dikke 10. Gepassioneerde vakman en vakvrouw. Super mooie tafel een top bedrijf
Supermooie Harlem 7 ft pool/eettafel geplaatst door u-play. Alles volgens afspraak gegaan en zelfs vlak voor levering doorgegeven wijzigingen zijn goed gegaan!
Het poolbiljart staat super. Goed geholpen tegen een goede prijs. Alles in één keer geleverd, al was dit eerst waarschijnlijk niet mogelijk. Snelle en vakkundige installatie. Al met al zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid