facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor U-center

Info

U-center is een behandelcentrum voor op maat gesneden 'intensive cure' van onder meer verslaving, depressie, burn-out en angsten.

Geschiedenis

U-center is een behandelcentrum voor op maat gesneden 'intensive cure' van onder meer verslaving, depressie, burn-out en angsten. Het combineert een zeer snelle behandeling in zes weken met de rust en het comfort van een resort. De kliniek is gevestigd in een voormalig tophotel in het prachtige heuvellandschap van Epen, Zuid-Limburg.



"U-center is a mental health centre specialized in treating mental disorders such as depression, burnout, trauma and anxiety as well as addiction, eating and personality disorders. We believe that these conditions can best be treated together in an integrated and personalized programme of treatment, in a comfortable and inspiring environment."

"U-center is a mental health centre specialized in treating mental disorders such as depression, burnout, trauma and anxiety as well as addiction, eating and personality disorders. We believe that these conditions can best be treated together in an integrated and personalized programme of treatment, in a comfortable and inspiring environment."
Adres: Julianastraat 23A, 6285 AH Epen
Telefoonnummer: 043 455 9109
Stad: Epen
Route: Julianastraat 23A
Postcode: 6285 AH



op zoek naar gerelateerd: U-center kosten, U-center Limburg, U-center ervaringen, U-center - België, U-center angst, U-center vergoeding, U-center wachttijd, U-center locaties
Recensies
Mijn hele traject vanaf intake tot de nabehandeling als zéér goed ervaren! Het verblijf van 6 weken in de helende omgeving van Epen was ontzettend fijn. Het is een warme en veilige omgeving waar je begrepen én gezien wordt. In de veilige handen van mijn fantastische therapeuten, mijn ontzettend fijne groep en de socio therapeuten heb ik veilig kunnen vallen om uiteindelijk door de bocht te gaan om de U-turn te maken. Mijn kamer voelde als super fijn en veilig. Iedereen, van behandelaar tot facilitaire dienst, zorgde ervoor dat je een fijne tijd hebt waar de focus volledig op jezelf ligt. Het is hard werken, maar door me kwetsbaar, open en eerlijk op te stellen is mijn masker afgevallen en kan ik verder met mijn reis naar herstel! Want na het U-Center is het niet klaar, het U-Center is het begin!
Naast de zeer mooie omgeving heb ik dit als een zeer prettige plek ervaren. Kundige mensen. Ben hier goed op weg geholpen. Voelde me gehoord, veilig, uitgedaagd en geholpen. Thx allemaal.
Schandalig,helaas geen 0 sterren.Reclame op google maken als afkickkliniek!Nog geen eens een detox.Mensen 5000 euro afroven terwijl we ook nog ziekenfonds betalen.VIEZE VARKENS
Ik kan alleen maar blij zijn dat ik de stap naar het U-Center genomen heb. Ik kwam sceptisch binnen. Ik had in het verleden al wat therapie gevolgd. Wat zou U-Center voor mij kunnen betekenen in die paar weken. De eerste drie weken vond ik loodzwaar. Het probleem waarvoor ik binnenkwam werd actueel voor mij in week 3. Ik ben toen zo ongelooflijk liefdevol en kundig opgevangen. Voor mij was dit het keerpunt. Vanaf dat moment ging het bergopwaarts. Na 7 weken ging ik met een opgelucht gevoel naar huis. Ik kon de wereld weer alleen aan. Het nazorg-traject is ondanks coronamaatregelen prima georganiseerd. Ik kan oprecht zeggen dat ik iedereen die aan zich zelf wil werken een periode in het U-Center gun.
Laat je niet wijsmaken dat ze je hier kunnen helpen met meerdere diagnoses en aandoeningen. Want als je zoals ik meerdere diagnoses hebt gehad in het verleden ook al is achteraf gebleken dat de helft van die diagnoses destijds verkeerd zijn gesteld, maar dat doet er blijkbaar niet toe voor U-center dan krijg je te horen dat je te complex bent voor behandeling bij U-center. Dit basseren zij dus op oude verlagen van jaren geleden. De kans om te vertellen in een intake hoe het er nu voorstaat krijg ik niet. Zelfs mijn psychiater willen ze niet spreken. Zij bepalen dus even zonder mij ECHT gesproken te hebben dat ik in 7 weken tijd niet geholpen kan worden. Terwijl in andere therapieën die ook in opnamevorm zijn ik altijd te horen krijg dat mijn problematiek niet complex genoeg is en ik daar dus ook niet in behandeling kan. Welkom in de psychische zorg in Nederland waar je van het kastje naar de muur word gestuurd. U-Center beweerd meerdere diagnoses tegelijkertijd te behandelen maar doen dat dus niet!!! Net gebeld met mijn psychiater want ben helemaal overstuur hiervan. Hij vind het stuitend en belachelijk dat ik een afwijzing heb gehad basis van verkeerd gestelde diagnostiek en hij zou graag met U-center hierover willen bellen. Maar U-center heeft aangegeven het hier niet over te willen hebben.
6 weken lang heeft een heel deskundig team voor mij klaar gestaan. Het was hard werken, maar uiteindelijk voel ik mij beter dan ooit
2017 verbleven in deze prachtige omgeving. Zal beginnen met het positieve: - zeer mooie locatie - fijne behandelaars - hoogstaande keuken en personeel bediening Wetende dat ik voor meervoudige trauma, burn out aanwezig was Negatief - 1e dag onbehoorlijk aangeraakt seksueel door mede inwoner. Hij heeft, Dit bleek later, niet alleen bij mij gedaan maar heeft volledige traject mogen blijven. - 2e dag loopt er na 3x hard nee geroepen te hebben omdat ik net de douche uit stapte, een technische man binnen. Dit lag bij mij erg gevoelig en het enige wat de behandelaar erop kon zeggen was "als hij het nodig achtte". De safe haven was in 1 seconde tenietgedaan. Ik kon mezelf niet meer veilig voelen. - het heeft 5 weken geduurd voor de finale diagnose er lag. Ondertussen geen emdr, geen hapto of andere dingen. Ik hield mezelf bezig met creatief zijn. - in mijn nieuwe kamer kon geen stevig matras geregeld krijgen; take it or leave it - er werd extreem met deuren gegooid; welke had kunnen opgelost door afstellen van de drammers en/of vilt. - mensen konden in de nacht spoken en niet aan de ochtendsessies deelnemen, ontbijt op kamer krijgen terwijl jij ondertussen uitgeput bent. - door ziekte van de beste psychologe en 2 sessies met haar, heb ik enorm veel moeten missen. - het natraject was sumier; 2x niet kunnen komen omdat je duizelig bent betekent dat de hele behandeling komt te vervallen. - pas in de 3e week van het natraject had men mijn dossier. Ik ben zelf andere oplossingen gaan zoeken om de schade die mij daar is aangedaan op te lossen. Heb meerdere malen de directie benaderd zonder enige oplossing/compromis/excuses. Daarnaast zou, naast de eigen inleg van 5000eur, het traject ongeveer 25000eur kosten. Om deze kosten gedekt te krijgen brengen ze zo'n 42000eur in rekening bij de verzekeringsmaatschappij. Ik ben niet tevreden over de gang van zaken en met mij waren er nog wel een aantal.
Na veel dossiers en informatie gedeeld te hebben met deze instantie, toch uitgenodigd voor intakegesprek maar niet aangenomen. Dit terwijl dit voor het intakegesprek al bepaald kon worden met de gegeven informatie. Zou nog niet genoeg hulp hebben gehad om opgenomen te worden, dit kon allang uit gegevens worden geconcludeerd. Dit terwijl de instantie zelf met de conclusie kwam dat mijn situatie zeer ernstig is maar ze willen me niet verder helpen maar laten me wel voor niks op komen draven mooi verdienmodel Dus helaas 2 uur voor niks in de auto gezeten en 2 weken tegen een gesprek aan gehikt met de instelling geholpen te worden. Mocht je echt geholpen willen worden en niet alleen als commercieel belang gezien wilt worden zou ik persoonlijk niet voor deze kliniek kiezen.
"Maatwerk" is ver gezocht. Bespaar je geld en zoek een andere instantie.
Vertaald door Google We hadden op meer gehoopt voor onze zoon. Ze haalden hem van de depressiemedicatie en gaven geen follow-up na zijn 7 weken. Hij is weer terug bij af, klinisch depressief, functioneert niet en heeft hulp nodig. Heel frustrerend Origineel We were hoping for more for our son. They took him off depression meds and provided no follow up after his 7 weeks. He is back to square one, clinically depressed, not functioning, and in need of help. Very frustrating
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid