facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tzong Don

Tzong Don

Geschiedenis

De Chinees dus

Adres: Taalstraat 217 , Vught 5261 BD, NL
Telefoonnummer: 073 656 1606
ln.emoh@nodgnozt
Stad: Vught
Route: Taalstraat 217
Postcode: 5261 BD


Openingstijden

Maandag: 15:30-22:00
Dinsdag: 15:30-22:00
Woensdag: 15:30-22:00
Donderdag: 15:30-22:00
Vrijdag: 15:30-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: tzong don, venekoterweg, oosterwolde, tzong don oosterwolde lopend buffet, tzong don vught, chinees oosterwolde hong kong, maandmenu tzong don vught, chinees vught moleneindplein, tzong don kerst, chinees appelscha
Recensies
Wat een geweldig plek om uit eten te gaan! Wij waren 4 man onder de indruk van dit restaurant. Ondanks de sfeer en de bediening dat direct uit de jaren 90 lijkt te komen is de keuken geweldig. We hebben enorm genoten van onze maaltijd!
Gewoon echt heel erg goed en lekker eten. Het was mooi weer, dan kan je er ook buiten eten. De keuken is modern en toch traditioneel. Een aanrader!Eten: 5/5
Chinees afgehaald; drie standaard gerechten voor een prijs een 4 kleine loempia’s. Ik schrok echt van de prijs van 46 euro! Slaat nergens op wat betreft standaard Chinees. Niks bijzonders besteld. Geen Chinees meer voor ons; voor die prijs gaan we wel ergens anders afhalen!
+ punten: Vriendelijk ontvangst, we hadden gereserveerd, tafel stond klaar. Eten was lekker en meer dan genoeg bij de indische en Chinese rijstafel. vegatarische maaltijd 1 was perfect. - punt : De 2e vega maaltijd zalm met 2 loempias maaltijd was echt te klein stukje zalm voor de prijs dat het koste. Was net zo groot als een kleine loempia. Omdat de eerste vega maaltijd goed en veel was, hebben we niets gezegd en hebben ze de vega maaltijd gedeeld en was er uiteindelijk toch genoeg. Dus alles bij elkaar was het zeer smaakvol, en lekker.
Flauwe hap! Het was echt niet lekker. De bami is uitgekleed, de babi pangang flauw. We hadden een keuzemenu waarvan alleen de tjap-tjoy lekker was. Jammer van de 26 euro!
Vandaag menutje gehaald met chineese bami. Speciaal gevraagd voor een grote bak, waardoor je dus 2x extra voor moet betalen, 1x voor de chineese bami en 1x voor de grotere bak, is die bak slechts gedeeltelijk gevuld. Dus niet alleen zijn de prijzen meermaals verhoogd maar nu wordt ook op de porties bezuinigd. Slechte zaak!
Mooie menukaart, in een fijne sfeer dineren. Restaurant ademt kwaliteit uit. Dit alles tegen een betaalbare prijs
Het Kerst menu formule was voor de eerste keer en liep een beetje spaak omdat het erg druk was en de gasten van de eerste ronde langer bleven zitten dan de bedoeling was, daarom hadden wij pas ons eerste gerecht om 20.15 uur in plaats van 19.10 uur dat was een beetje jammer verder was alles oké en hebben lekker gegeten.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Verjaardag gevierd en we kregen er vuurwerk bij.Eten: 5/5
2023. Afgelopen zondag een kleine telefonische bestelling opgehaald die ik ontleende aan een eerder dit jaar meegenomen prijslijst. Tot mijn verbazing moest ik ruim 35% meer afrekenen. Bij navraag verwees men naar de website en de nieuwe prijslijst met daarop gedrukt 2023. Toen ik hen erop attendeerde dat voor mij 2023 betekent met ingang van 1 januari 2023 kwam als reactie dat de kosten van personeel en energie waren gestegen waar ik alle begrip voor heb getoond en dat 2023 maar een getal was, bedoeld voor het personeel als de correcte lijst !. Mijn aanbeveling de drukker er bijvoorbeeld met ingang van of vanaf op te laten zetten ging te ver. Heb de indruk dat ze niet alleen aan de achterkant van een boek beginnen te lezen maar ook aan de achterkant beginnen te rekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid