facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tyson boerboels, to protect & serve.

Tyson boerboels, to protect & serve.

Info

Boerboel fokker die er naar streeft om gezonde, stabiele boerboels te fokken

Geschiedenis

Welkom bij Tyson Boerboels
In 2004 hebben we onze eerste Molosser in huis gehaald. Een Dogo Argentino met de naam Diego. Een zeer lieve en gehoorzame hond. In 2006 wilde we een tweede hond erbij nemen. Via kennissen kwamen we in contact met het ras de Zuid-Afrikaanse Boerboel.

Op 1 januari 2007 is onze reu Saba Tyson geboren bij Saba Boerboels. We hebben veel tijd en energie in de opvoeding van Tyson gestoken met als resultaat dat hij momenteel een perfect karakter heeft en extreem goed gehoorzaamd. Tyson wordt bij karaktertesten als tegenspel gebruikt voor de hond die de karaktertest moet ondergaan. In 2008 werd Richard gevraagd om zitting te nemen in het bestuur van Boerboel International, voor het Europeese gedeelte van de bond. Het kon daarna ook niet lang uitblijven voordat wij een teef hadden gekocht om mee te kunnen fokken. Onze Siglensal Lanti is afkomstig van Siglensal Boerboels en was 4 jaar oud toen we haar in 2009 kochten. Lanti is als fokteef uniek. Zij heeft een zeer goede en mooie bouw en beweegt extreem mooi en goed. Het is een genot om haar te zien rennen. Uit het nestje dat Lanti op 31 december 2009 kreeg hebben wij Tyson Ivoorkust Tosca gehouden, een zeer veelbelovende brendle teef waar wij in de toekomst mooie puppy's van verwachten. Wij dragen het ras de Zuid-Afrikaanse Boerboel sindsdien een zeer warm hart toe en verwachten dit van de nieuwe puppyeigenaren ook. De lijfspreuk van Boerboel International: "We put the Boerboel First", is dan ook op ons lijf geschreven. Wij streven ernaar gezonde en stabiele Boerboelpups te fokken. Richard start in september 2010 met de opleiding tot keurmeester. Claudia is sinds eind 2009 bezig met een cursus hondenmassage, gegeven door Linda Gould. Zoals u ziet bepalen de honden ons leven behoorlijk. Wij wonen met onze Boerboels in de nabijheid van Utrecht. We nodigen u uit onze site te bekijken. Heeft u vragen of mist u iets, schroom niet om ons een mail te sturen.

Richard & Claudia

Adres: Meijelsedijk 39, 6035 RH Ospel
Telefoonnummer: +31624716192
Stad: Ospel
Route: Meijelsedijk 39
Postcode: 6035 RH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid