facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Typecursus Tiktop.nl

Typecursus Tiktop.nl

Info

Typecursus van TikTop.nl, snel en makkelijk leren blindtypen.
Spellingoefeningen, een dyslexie-variant en actuele teksten.
Geadviseerd door leerkrachten



"Met een Typecursus van tiktop leer je in 20 leuke lessen blind typen met tien vingers.Verder is het hele spellingsprogramma van de basisschool in de lessen verwerkt en verbeter je ook nog eens je spelling en je grammatica. Typecursus tiktop is met €69 de voordeligste Typecursus van Nederland omdat er geen extra spelletjes en hulpmiddelen worden aangeboden. Gewoon goed en snel leren typen en spelling en grammatica verbeteren, dat is wat je leert bij tiktop."
Adres: Willem de zwijgerlaan, 8448 MA Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-842312
Stad: Heerenveen
Route: Willem de zwijgerlaan
Postcode: 8448 MA



op zoek naar gerelateerd: Tiktop inloggen, Tiktop review, Type cursus volwassenen, Typecursus brugklas, Typecursus proefles, Typecursus kind, Beste typecursus volwassenen, Typediploma aanslagen per minuut
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CrysthalBewustZijn CrysthalBewustZijn 179 meter Cursus centrum voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
Het Studiehuis Het Studiehuis 2 km Een 'thuis' als studie omgeving met professionele aanpak. Kom bij ons je huiswerk ma...
Horeca Inspiratie Plein Horeca Inspiratie Plein 2 km De horeca opleiding van de Friese Poort bestaat 10 jaar en dát vieren we groots! HIP ...
Verkeersschool Hielkema Verkeersschool Hielkema 2 km Hielkema Verkeersschool
Technopark Heerenveen Technopark Heerenveen 3 km Heel goed gesprek gehad dat is tot een vervolg gekomen
Hout Opleidingen Friesland College Hout Opleidingen Friesland College 3 km Hout Opleidingen Friesland College.
GevelAmbacht Opleidingen GevelAmbacht Opleidingen 4 km Trainingen, cursussen en workshops voor restauraties aan cultureel erfgoed,monumente...
Digisketch.nl Digisketch.nl 24 km Digisketch.nl, een creatief ontwerpbureau. Digisketch is in het Noorden van het land ...
Recensies
Mijn zoon vindt het erg zwaar worden. Vooraf kun je niet zien hoeveel lessen en er zijn en er lijken er steeds meer te komen met meer tekst. Dit demotiveert hem. Is het vooraf mogelijk om te zien hoeveel tijd een les kost en kun je deze dan ook opsplitsen?
Vrijwel dagelijks heb ik de lessen afgerond. Daardoor heb ik in korte tijd mijn diploma behaald. Eindelijk kan ik op mijn 56ste blind typen met tien vingers. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan.
Ik sta er van versteld hoe snel je het leert. Steeds als er een nieuwe letter bijkomt dan is het even wennen en moeilijk maar uiteindelijk lukt het toch wel weer. Wat ik wel lastig vind, is dat er 3 lessen per keer zijn en dat is soms voor mij echt teveel omdat ik dan geen concentratie meer heb.
Vind de cursus tegenvallen. Ben bij les 6 en het is erg saai. Heb ook enter gehad en vanaf dat moment past de tekst niet meer op het scherm en moet je ondertussen scrollen om de tekst te verplaatsen. Dit gaat enorm ten koste van de typesnelheid en ze hebben hier geen oplossing voor. Ga stug door, maar had beter voor een iets geavanceerdere cursus kunnen kiezen.
Ik had me aangemeld maar er zijn geen lessen te zien als ik inlog. Ook geen betaalmogelijkheid. Ik heb gebeld maar er werd snel opgehangen met een smoesje. Hij zou terugbellen maar dat is nooit gebeurd. Oplichters? Of het bedrijf bestaat niet meer?
Best lastig blind typen! Maar het gaat lukken! Mag je nu wel of niet naar je toetsenbord kijken? Ik heb het toetsenbord niet op mijn scherm staan.
Fijne cursus, het zou alleen wel fijn zijn als je tussentijds nog wat meer zou kunnen oefenen als een bepaalde letter bijvoorbeeld meer moeite kost, voordat je naar de volgende les gaat.
Het blind typen gaat al vrij goed. Ben nu een week bezig en kan al best aardig woordjes blind typen. Alleen het tempo is nog erg laag.
Leuke cursus, ik denk dat je na èrg veel oefenen redelijk kunt typen. Ervaring in de praktijk zal het uitwijzen of je idd blind kunt typen. Ben benieuwd.
In een korte tijd met 10 vingers en blind leren typen. Soms wat saai en even doorzetten maar super nuttig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid