facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TX44 Waddencruise

TX44 Waddencruise

Info

Een vaartocht voor jong en oud! Tijdens de rondvaart varen we naar de Razende Bol (zeehonden) en naar de Marine Haven van Den Helder.



"Met de TX44 kan iedereen, jong en oud, heerlijk genieten. We varen vanuit de haven van Oudeschild Texel. U kunt binnen in onze verwarmde salon met een ruim aantal zitplaatsen of buiten op het bovendek plaatsnemen. De rondvaart van 2 uur gaat naar de Razende Bol waar zo goed als altijd zeehonden liggen, en vervolgens varen we door de Marinehaven Den Helder om marine en offshore schepen te bekijken. U kunt tijdens de cruise gebruik maken van onze horecafaciliteiten. Onderweg worden er allerlei leuke wetenswaardigheden verteld en dit kan in drie talen! Ons schip is rolstoel toegankelijk, ook zijn honden toegestaan. Bekijk de reviews en reserveer meteen via de site. U kunt ter plekke betalen, ook via pin en creditcard"
Adres: Haven 6, 1792 AE Oudeschild
Telefoonnummer: +31 6 51105775
Stad: Oudeschild
Route: Haven 6
Postcode: 1792 AE



op zoek naar gerelateerd: partyschip texel 44, kosten zeehondentocht texel, vaartochten texel, texel 44 cruise, waddencruise texel 44, rondvaart texel, texelse zeehondentocht, garnalen vissen texel
Recensies
Gisteren een hele mooie boottocht gemaakt met de TX44 . Mooi weer en kunnen genieten op het bovendek met een heerlijk bakkie koffie en een stuk Texelse Hoornderring . We hebben veel zeehonden op de Razendebol kunnen spotten geweldig wat is dat schitterend. Erik Rossing vertelde de geschiedenis over Texel en zo veel meer Dan vaar je de Marinehaven binnen met goede uitleg van Erik . We hebben genoten van de vaartocht van zeker 2 uur . Erik en Karin bedankt het was heel mooi en nu kan ik zeggen dat ik bij de Razendebol ben geweest en veel zeehonden heb gezien !!!
Als het weer ook nog eens meezit , zoals in ons geval , is de zeehonden cruise een prachtige ervaring. Aan boord is aan alles prima geregeld. Voor het spotten van de zeehonden zijn zelfs verrekijkers in bruikleen. Om Texel nog beter te promoten , is er alleen nog Texels bier verkrijgbaar , daarnaast natuurlijk ook andere vloeistoffen.. Overigens is er voor mensen die moeilijk de trap kunnen nemen naar de WC een stoeltjeslift aanwezig
Uitstekend betaalbare activiteit. Leuk om de zeehonden te zien en een kijkje in de keuken van de marinehaven! Het personeel is erg vriendelijk en de verteller weet erg veel en weet het met leuke enthousiasme te brengen. Het schip ziet er goed onderhouden uit en van binnen erg netjes en schoon.
Zeer mooie boottocht gehad erg leuk verteld en de schipper nam goed de tijd om alles goed te kunnen zien. Echt een aanrader. Een kleine selectie van mijn foto's
Deze mensen hebben echt duidelijk plezier in wat ze doen. Het is een grote toevoeging dat ze verrekijkers te leen hebben, waarvoor dank! Erg leuk om de zeehonden in hun natuurlijke omgeving te zien en de rondleiding door de marine haven van Den Helder was ook ontzettend interessant. Aardige mensen, nette prijzen in de bar. Aan te bevelen en voor mij voor herhaling vatbaar.
Mooi schip waar het binnen en buiten goed toeven is. Veel informatie over alles wat er onderweg te zien is. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
Fijne rondvaart. Dr schipper verteld van alles over de omgeving. Veel te zien als in zeehondjes en een tocht door de marine have wat indrukwekkend is om te zien. En bij mooi weer zit je heerlijk op het dek!
Veel informatie en zeerobben gezien. Leuke en informatieve tocht door de haven van Den Helder. En als je de kapitein een leuke dag wil bezorgen, ga dan op het voordek staan ;0
Prachtige ervaring.. het was jammer genoeg niet zonnig weer, maar in ieder geval droog. Daarna nog door de marine haven.. Wij hebben genoten.
Er wordt leuk verteld. Lekker buiten of binnen zitten. Prima middag gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid