facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TX10

Adres: Haven Oudeschild Texel, 1792 BH Oudeschild
Telefoonnummer: 0651498614
Stad: Oudeschild
Route: Haven Oudeschild Texel
Postcode: 1792 BH



op zoek naar gerelateerd: Garnalen vissen Den Oever, garnalen vissen noord-holland, Vis excursie Texel, Droogvaltocht Texel, Shrimp fishing Texel, Vissen op Texel, Frido Boom, Garnalenkotter te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Havenhotel Texel Oudeschild Havenhotel Texel Oudeschild 47 meter Wij hebben in het tapasrestaurant gegeten en hebben geen overnachting gehad. Het eten...
Recensies
Heel leuk en leerzaam. De kinderen kunnen de vangst bekijken in bakken. Je kan ook zeehonden zien. Vriendelijk personeel. Gaan de volgende keer zeker weer mee aan boord!
Elk jaar kom ik terug met mijn gezin. De schipper weet alles met veel humor aan elkaar te praten en met goede kennis zowel in het Nederlands als in het Rudy Carell Duits , en als je het eenmaal weet vergeet je het nooit: Drukken , draaien en trekken garnaal pellen
In een woord: Fantastisch! Ok nog meer woorden; Onze kinderen van 3, 5 en 10 vonden het allemaal even leuk, en hebben er ook een hoop van geleerd! Voor ons als ouders was het ook genieten, de kindvriendelijkheid van de schippers en vreselijk gelachen om hoe de schipper dingen uitlegde en vertelde! Voor iedereen aan te raden !!
Wij zijn mee geweest op de TX20, garnalen vangen, met 6 volwassenen en 8 kinderen. De schipper weet heel veel en heeft een hele leuke manier van vertellen, vol humor. Duitse vertaling is heel grappig. Het varen duurt ongeveer 2 uur. De netten liggen een half uurtje in het water en de vangst komt uit het net zo in bakken aan boord. Alle vis / beestjes die worden gevangen worden toegelicht. Kinderen mogen helpen. De vis wordt gescheiden van de garnalen. De garnalen worden meteen gekookt, super vers en lekker. Na afloop mag je een zak meenemen voor bij de tent. We hebben nog een paar zeehondjes gezien ook onderweg. Aan boord is een bar waar je wat drinken kunt halen. Hier binnen kun je ook warm zitten.
Erg leuke activiteit om eens een keer mee te maken. Je leert veel over het vissen en ziet ook nog eens wat zeehonden onderweg. Ook mag je de versgevangen krab en garnalen opeten, heel erg lekker!
Absoluut een must ! Wat een ervaring, leuke crew die ons het garnaal vissen heeft laten zien maar ook meeleven. Zeker doen!!
Geweldig om dit mee te maken! Onze zoon vond het ook leuk en heeft genoten van de garnalen die gevangen zijn!
Fantastische ervaring. Familie weekend vieren wij vaak op Texel. Nu de kleinkinderen groter zijn was dit een geweldig uitje. Hele goede en humoristische wijze van uitleggen. Wij hadden goed weer en een goede vangst. Veel garnalen ook mee naar huis gekregen.
Het was een geweldige ervaring! En je krijgt er ook gratis cabaret bij van de kapitein. Zij maken de trip een feestje.
Op Kamp geweest en hier mee gevaren geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid