facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TWS groep

TWS groep

Info

De TWS groep richt zich op het leveren van hoogwaardige draadloze netwerken aan diverse organisaties. Daarnaast installeert het Telecom-sites voor meerdere operators en levert zakelijke internet via DSL, glasvezel en Straalverbindingen.

Geschiedenis

Door de jarenlange ervaring is TWS technologies een specialist geworden in het aanleggen van draadloze verbindingen. Denk daarbij aan Microwave Straalverbindingen maar ook WLAN oplossingen op allerlei gebieden. Daarnaast biedt TWS technologies advies, ontwerp en onderhoud op maat. Hiermee levert TWS technologies een belangrijke bijdrage aan de huidige communicatie-maatschappij. TWS heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de grootste speler in de non-profit sector op gebied van wireless netwerken. Met het professionele service-team is het beheer en het onderhoud van draadloze netwerken binnen de afgesproken SLA’s een vanzelfsprekende taak die TWS graag voor u uitvoert.

TWS infra is de divisie van de TWS groep met twee hoofdtaken. Naast een volwaardig bedrijf op het gebied van telecom is TWS infra ook actief in de installatietechniek. Al jaren heeft TWS infra veel expertise met het bouwen en engineeren van Rooftop, Greenfield en mast sites voor GSM, UMTS en LTE(4G) in opdracht van telecom operators in Europa en de Caribbean.
Door de NEN-certificering zijn wij geautoriseerd installaties te keuren, maar ook (preventief) onderhoud en upgraden van verouderde installaties behoren tot ons vakgebied. TWS infra is met eigen vakbekwame engineers, tekenaars, monteurs en projectleiders zeer goed in staat flexibel en hoog kwalitatief werk voor u te leveren.

Tot slot levert TWS networkconcepts al meer dan 10 jaar hoogwaardige oplossingen en diensten op het gebied van data/IP en telecomnetwerken.
Door de kennis over de laatste networking technieken kan TWS networkconcepts altijd inspelen op de steeds groter wordende vraag naar slimme en betrouwbare netwerkdiensten. TWS networkconcepts levert overal in Nederland zakelijk internet, via DSL, glasvezel of via microwave straalverbindingen. Onafhankelijk van het mediumtype op uw locatie zijn symmetrische internetsnelheden van 10 Mbps tot wel 1 Gbps mogelijk. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en hoog gekwalificeerd personeel kan TWS een beschikbaarheid van meer dan 99,9% garanderen. Dit kan ook desgewenst ook vastgelegd worden in een SLA. Hierdoor zijn onze diensten uitermate geschikt voor highspeed building-to-building koppelingen, streaming applicaties zoals live video, camera beveiliging, VOIP en zwaar symmetrisch upload/download internet gebruik. Al deze oplossingen levert TWS op met test- en meetrapporten en de eventueel bijbehorende SLA’s.

Adres: Koppelstraat 24, 7391 AK Twello
Telefoonnummer: +31(0)88-5702400
Stad: Twello
Route: Koppelstraat 24
Postcode: 7391 AK



op zoek naar gerelateerd: TWS vacatures, Total Webhosting Solutions, TWS hosting, Tws wireless earbuds, TWS Roosendaal, TWS hosting bedrijven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fdtt.nl Fdtt.nl 876 meter Slechte wifi in huis? Problemen met TV beeld? Net verhuisd en wil je je data netwerk ...
Phone House Twello Phone House Twello 2 km Erg prettige en klantgerichte service. Vandaag weer naar volle tevredenheid geholpen...
Recensies
Goed solide bedrijf met veel kundigheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid