facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TwinStrength

TwinStrength
"Toon Vertier is een recreatieve onderneming waar gezelschappen komen voor een dagje plezier. Wij bieden al bijna 30 jaar diverse activiteiten aan voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiedagen, vriendenweekenden en meer."
Adres:
Telefoonnummer: 0618783623
Stad: Oirschot


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kim van de Schoot huid-oedeemtherapie &coaching Kim van de Schoot huid-oedeemtherapie &coach... 177 meter Naast huidproblemen die een weerslag hebben op hoe jij in je vel zit, komen we in het...
Inside & Outside  Coaching en Styling Inside & Outside Coaching en Styling 896 meter Imago, Kleur en Stijlcoach. Wanneer je tevreden bent over jezelf straal je zelfverzek...
Kook & Coach , training en advies Kook & Coach , training en advies 900 meter Een trainings en adviesbureau dat mensen begeleidt, adviseert en ondersteunt, voor he...
Recensies
Gisteren een nostalgische solexdag samen met oud klasgenoten met partners. Supergeweldig dag, ook veel gelachen. Heel goed organiseren en verzorging, ook leuk en vriendelijke personeelsleden. Lunch.....wauw ...echt om te smullen, jammie! Echt een aanrader....
Beste Ton, we hebben genoten van de solex en de tuc-tocht aangevuld met het heerlijke eten. Leuk om vanuit de positie van de klant nu een keer je bedrijf te beoordelen en te zien hoe serieus jullie het allemaal aanpakken. Hulde daarvoor en ga zo door. Mede namens alle medewerkers van Bokhorst Verzekeringen; Bedankt voor de heerlijke dag!
Geweldige middag gehad met mijn collegas. De organisatie en de activiteiten waren leuk en goed verzorgd. De barbecue smaakte uitstekend en de drankjes waren goed gekoeld. Kortom een aanrader!
Gisteren de bosescape gedaan met ons team als teamuitje. Goed geregeld, fijn contact vooraf en een hele leuke activiteit om samen te doen in een mooie omgeving. Ook de hapjes en de drankjes smaakten prima! Een aanrader!
Leuk vertier. Gezellig, vriendelijk personeel, lekker eten. Écht een aanrader. Veel mogelijkheden voor het hele gezin. Ook voor personeels uitje.
Erg leuke activiteitenTuc Tuc, zeer vriendelijk personeel , goed eten , en mogelijkheid om met je eigen club apart te zitten , dit alles maakte ons team uitje echt tot een feestje !
Afgelopen zondag met de tuktuk op pad geweest. Een hele leuke en gezellige middag gehad! Zeker een aanrader!
We hebben afgelopen vrijdag 04-11 met ons team de Bos Escape via Toon Vertier gedaan. Was een erg leuk en goed georganiseerd teamuitje! Informatie en contact vooraf liep prima. Erg leuk ontvangen door de vrouwelijke collega sorry, we zijn je naam even vergeten , bedankt daarvoor!
We hebben een super leuke dag gehad. Een rondrit met de tuktuk en daarna bosescape. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Ook het eten was lekker. Één minpuntje, de tuktuk is niet echt geschikt voor 4 personen.
Via internet een arrangement geregeld en van te voren overgemaakt want ze geven aan dat ze geen pin automaat hebben. Wij wilde ons arrangement omgooien vanwege het slechte weer. Eergisteren was het nog 20 graden met zon vandaag is het 2 graden en sneeuw het. Let hiermee op, je kunt niet annuleren, verplaatsen naar een andere datum of je geld terug krijgen! We hebben dus alleen getuktukt en waren heel blij dat we terug waren, de rest van het geld waren we kwijt, toch jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid