facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TWINS sisters in hair

TWINS sisters in hair

Info

welkom op de facebook pagina van Kapsalon TWINS!
Via deze weg willen we u graag op de hoogte houden over de nieuwtjes in en rond onze kapsalon.

Adres: Dorpsstraat 17, 8167NK Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578641817
Stad: Oene
Route: Dorpsstraat 17
Postcode: 8167NK


Recensies
Na heel lang gezocht te hebben naar een kapper vond ik twin sisters in hair er heel aantrekkelijk uitzien. Ze nemen alleen geen klanten buiten hun "vaste" klanten aan. Je kan dan beter niet vindbaar zijn op Internet als je niets van buitenaf wilt ontvangen. Te belachelijk voor woorden.
Wat een fijne kapper. Wendy de kapster wist precies wat nodig was voor mijn haar mooi geknipt en mooie kleur. Ik ben reuze blij met deze kapsalon is een aanrader.
Fijn kapsalon. Afgelopen zaterdag fijn geknipt. Heel veel positieve reacties op mijn kapsel gehad. De medewerkers van Twins sisters in Hair luisteren goed naar je haarwensen. Ook de prijs valt reuze mee, voor de kwaliteit die je krijgt. Kortom, kapsalon Twins sisters in Hair is echt een aanrader.
Goede kapsalon met vriendelijk personeel, leuke bijjous en cadeauartikelen
Super kapper,met leuke meiden die hun vak goed verstaan,echte aanrader
Knippen en kleuren goed tegen een prima prijs. Ik kom er al jaren.
De twins leveren uitstekende kwaliteit, zijn vriendelijk en royaal. Je krijgt goede tips. Ik ga graag bij hen naar de kapper!!
Al jaren tevreden met deze kapsalon, vriendelijke sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid