facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twinbusch NL B.V. Garage werkplaats apparatuur

Twinbusch NL B.V. Garage werkplaats apparatuur

Info

Twinbusch voor al uw garage werkplaats apparatuur o.a. 1, 2 of 4k hefbruggen, schaarhefbruggen banden balanceer machine, banden demonteer machines etc.

Geschiedenis

Twinbusch voor al uw garage werkplaats apparatuur machines 4k hefbruggen, schaarhefbruggen banden balanceer machine, banden demonteer machines, compressoren, gereedschappen, etc.

Label

www.twinbusch.de

Producten

Garage en werkplaats apparatuur

Adres: Alexander bellstaat 4, 7442DE Nijverdal
Telefoonnummer: 0548-614411
ln.hcsubniwt@ofni
Stad: Nijverdal
Route: Alexander bellstaat 4
Postcode: 7442DE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: twinbusch problemen, twinbusch forum, twinbusch kwaliteit, twinbusch recensies, twinbusch review, twinbusch hefbrug ervaring, twinbusch belgie, hefbruggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nemaco Bouwmachines Nemaco Bouwmachines 719 meter Jammer dat als niet elk jaar wat besteld je uit het klantenbestand wordt gegooid zo g...
Recensies
Ik heb 5 jaar geleden de TW242A bij Twinbusch aangeschaft en tot nu toe nog nooit een probleem er mee gehad . De brug gebruik ik wekelijks , pak er alles mee op , Landrover Discovery , Ford transit met dubbel cabine en dubbel lucht achter , no problem . Echt een fantastische brug !
Had een storing in mijn hefbrug .Dat is super en snel opgelost door Thomas Lutz en zijn team. we hebben het telefonisch op kunnen lossen . De onderdelen werden onder garantie binnen 24 uur geleverd. Super tevreden !!!
Vorige week gebruik mogen maken van een Twinbusch schaarhefbrug voor de demonstratie van de Eurol flushmachine. de Schaarhefbrug is makkelijk in gebruik ook om te verplaatsen. Daarnaast goede service met het leveren van de brug door Twinbusch.
Zeer goede ervaring met servicemonteur Mark van Twinbusch Nederland. Het probleem werd serieus genomen en hij name de tijd om het goed te begrijpen en vervolgens op te lossen op een vindingrijke manier die ik nog bij weinig engineers zie. Deze personen geven een bedrijf een gezicht. Kortom dik tevreden
Wij van R&S Autogarage zijn geweldig geholpen met de fantastische en snelle service van Twin Busch Nederland. Met name het goede advies en begeleiding van Wilbert waren zeer welkom. Een zeer goede en snelle service, vrijdags een brug besteld en dinsdag al geleverd ! Top, bedankt mannen.
De producten zijn wel kwalitatief erg goed en werken na behoren. Aanpassing van mijn vorige review. Er waren wat communicatie problemen bij levering. Dit is zojuist perfect afgehandeld en hebben me zeer goed te woord gestaan. Ben daarmee weer tevreden hoe ze het toch opgepakt en opgelost hebben. Dank daarvoor. Weet zeker dat ik veel plezier ga beleven met de geleverde producten van TwinBush.
Bandenservice R&M te Cuijk en Beers, geweldige service na aankoop van een 2 koloms hefbrug. Bij navraag voor onderdelen voor een bandendemonteerapparaat wat niet van hun merk was, toch geweldig geholpen met zoeken naar deze onderdelen. Contact met deze firma telefonisch is prima. Met de meeste bedrijven kun je alleen nog mailen, wat niet erg persoonlijk is. Kortom goede service geboden.
Ik ben heel erg tevreden over de 4 koloms autohefbrug. De service monteur en buitendienstmedewerker Mark Krabbenbos is heel erg deskundig en heeft erg vakkundig service verleend aan de auto hefbrug. Mark nogmaals heel erg bedankt.
Na het kopen van de twee koloms parkeerbrug is alles vlgs afspraak geleverd. Ook de after sales is zeer klantvriendelijk en met doel van kwaliteit nastreven afgehandeld. Bedankt Twin Busch
Ontzettende slechte service. Over de kwaliteit van de spullen heb ik geen klagen maar heb er spijt van dat ik daar mijn werkplaats equipment heb besteld. Uiteindelijk heb ik het, nadat het bijna een half jaar heeft geduurd, nu allemaal compleet binnen. Het is bijna onmogelijk iemand aan de lijn te krijgen en het kost vele mailtjes die totaal niet zakelijk zijn om iets geregeld te krijgen. Contact moet altijd vanuit jou komen als er afspraken niet nagekomen worden en de service is ronduit waardeloos. Ik hoop ook dat er geen problemen met de equipment gaan komen want om hier opnieuw mee te moeten dealen zie ik niet zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid