facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twenty7

Twenty7

Info

Wij bieden een gezellige Bar met Cafetaria.
Poolen
Darten
Terras
Feesten
Partijen

Ook staan wij open voor het verenigingsleven!

Geschiedenis

Het gezelligste Café van de Noordoostpolder met een draaiende bar, pooltafel, dartbanen, en diverse activiteiten!
Met een uitgebreide kaart voor snacks (ook afhaal) en heerlijke plates.

Openingstijden:
Donderdag : 16:30
Vrijdag: 16:30
zaterdag: 16:30
zondag: 16:30

Adres: Het Midden, 8314AG Bant (plaats)
Telefoonnummer: 0527-239404
Stad: Bant
Route: Het Midden
Postcode: 8314AG


Recensies
We waren op doorreis en zochten een plekje om even te eten. Vriendelijke mensen, leuke atmosfeer en lekker veel eten! Volgende keer gaan we hier weer langs.Eten: 5/5
Gezellig dorpscafé, de nieuwe uitbater doet het goed, live zangers met Hollandse muziek. Leuke acties met shotjes. Helemaal prima! Kindvriendelijkheid: Spelletjes aanwezig, ranja ook. Parkeren: Voor de deur een groot parkeergelegenheid Rolstoeltoegankelijkheid: Dubbele brede toegangsdeuren.
We hebben hier een gezellig avondje gehad. Met een optreden van zanger Andre Kooistra. Leuke sfeer. Knus cafeService: 5/5
Mooie porties voor eerlijke prijzen. Ik kreeg zelfs een gratis biertje voor het wachten. Aanrader
28/1/2023 Overheerlijke kapsalon afgehaald, echt een aanrader! Verrassend en mega lekker! Parkeren: Veel parkeergelegenheid voor de deur !
Leuke dorpskroeg met heerlijk eten, ook afhalen is mogelijk. Parkeren: Direct voor de deur is er een ruime parkeerplaats met meer dan voldoende plek.
De eigenaar Mike is echt ontzettend aardig! En ook erg gezellig! Het eten was geweldig, we hebben echt ontzettend lekker zitten eten! Mijn zoontje kreeg nog een lekker ijsje van Mike. Heerlijk genoten!!
We kwamen hier onverwacht terrecht ivm enorme drukte bij de Mac. Jeetje wat hebben we hier heerlijk gegeten. Absolute aanrader. Wij aten boerenschnizel en patat. Om je vingers bij af te likken. Ook de eigen gemaakte pindasaus is een aanrader.
Het is een heerlijk bruin eetcafé. De fluitjes zijn mooi geschonken en de frieten lekker doorbakken. Big Mike is een dikke lieverd!
Laagdrempelig gastvrij. Top eten Mike burger en kapsalon samurai. Het heerlijkste tapbiertje in de regio.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid