facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twentsch Wijnhuis

Twentsch Wijnhuis

Info

Het Twentsch Wijnhuis is een onafhankelijke verkoper van wijn. Huiswijn en exlusieve wijn. Vrijblijvend proeven. Cursussen en (besloten) proeverijen.

Geschiedenis

Het Twentsch Wijnhuis is een onafhankelijk wijnhuis en levert aan particulieren, horeca en collega wijnwinkels. Onze wijnwinkel vindt u in Vasse in de kop van Twente vlakbij Tubbergen. Het sfeervolle historische huis heeft vier kamers die vroeger dienst deden als woonkamer, deel, keuken en kruidenierswinkel.

Assortiment
Ons assortiment bestaat inmiddels uit bijna 800 soorten wijn van 150 verschillende producenten die rechtstreeks aan ons leveren. Het assortiment bevat ‘huis¬wijnen’ voor alledag, maar ook de meest exclusieve wijnen van prestigieuze producenten.

Kwaliteit gegarandeerd
Dat wij de import serieus nemen en samen een zéér strenge selectie maken, blijkt uit vermeldingen van onze wijnen in toonaangevende wijnbladen. Tot ons groot plezier zijn wij meer de keren bekroond als Wijnspeciaalzaak van het jaar, uitgeroepen door de Wijnalmanak.

Rust en aandacht voor de juiste wijn
Al onze wijnen zijn van onberispelijke kwaliteit, maar de keuze van een wijn blijft een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom laten wij onze wijnen vrijblijvend proeven. We hebben iedere dag meer dan 25 wijnen op de proeftafel staan. Zo kunt u uw eigen favorieten proefondervindelijk selecteren.

Bezorgen
U kunt u bij uw bezoek aan het Twentsch Wijnhuis de door u geselecteerde wijnen direct meenemen. Maar omdat Vasse niet voor iedereen naast de deur is bezorgen wij zonder verzendkosten aan huis vanaf een wijnwaarde van € 50,-.

Dus...voor een uitgebreid assortiment wijn in alle prijsklassen, deskundig advies en een ouderwetse service kunt u uitstekend terecht in Twente. Wij verwelkomen u graag aan de proeftafel. Onze zes vinologen helpen u dan de beste wijnkeuze te maken.

Graag tot in Vasse of kijk in onze webshop: www.twentschwijnhuis.nl



"Vasse is een charmant klein dorp net ten noorden van Tubbergen, in Twente. Aan de Denekamperweg vind je hier het Twentsch Wijnhuis, in een pittoresk pand uit 1928 dat nog volledig intact is.De winkel bestaat uit drie kamers waar inmiddels zevenhonderd soorten wijnen te verkrijgen zijn. Het is fijn dat veel van onze wijnen volgens de wijnmedia van prima kwaliteit zijn, maar het kiezen van een wijn blijft een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom kunt u onze wijnen iedere dag vrijblijvend proeven. We hebben meer dan 30 wijnen op de proeftafel staan. Vanaf een bestelwaarde van € 50,-. wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd - als u op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt - de volgende werkdag uitgezonderd zondag bij u bezorgd."
Adres: Denekamperweg 148, 7661 RL Vasse, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0541680279
Stad: Vasse
Route: Denekamperweg 148
Postcode: 7661 RL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Twentse wijn kopen, Wijnproeverij Ootmarsum, Wijnvoordeel, Wijnhuis aanbiedingen, Wijn webshop, Wijn speciaalzaak, Wijn bestellen, Online Wijnhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duurzaamsport Duurzaamsport 351 meter
Top-Tubbergen Top-Tubbergen 420 meter Verhuur van tijdelijke oplossingen zoals douches, keukens, bouwdrogers, noodstroom....
Kaasboerderij 't Hoepel Kaasboerderij 't Hoepel 1 km Leuke kleine winkel met heerlijke boerenkaas en andere producten ijs, jam, honing, et...
Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel 1 km Goede kaas en zuivel boerderij. Altijd vriendelijk. Neem tijd voor jou. Heel goede ka...
Recensies
Heerlijk wijnproeverij gehad. Mooie wijnen geproefd en ook enthousiast persoonlijke advies.
Lekkere wijnen en vriendelijk en kundig personeel. We zijn goed geholpen en proeven was geen enkel probleem
kwaliteit van de wijn onder de maat ; klant wordt niet serieus genomen bij klachten; verzuurde wijn wordt als verandering in samenstelling betiteld.
Groot assortiment wijnen en we konden ook proeven. Klein minpuntje dat we geen tas meekregen, aangezien wij op de fiets waren zonder fietstas dus dan maar onder de snelbinder.
Super enthousiast personeel die je alles kunnen vertellen over de wijnen die ze hier verkopen. Ook leuk dat je hier alle wijnen kan proeven voor je ze koopt. Wel het advies om met de fiets te komen want het is zonde om alles wat je proeft weer uit te spugen
Fijne gelegenheid. Klant gerichte service. Redelijk prijsniveau.
Het is een feest om bij het Twentsch Wijnhuis in Vasse wijn te kopen. In de grote authentieke schuur achter de winkel staat een lange houten tafel met daar op wel 40 open flessen, zodat er volop geproefd kan worden. Daarbij word je geholpen door de zeer professionele en vriendelijke medewerkers, die alle tijd voor je hebben. Als jouw wijn er niet tussen staat wordt een nieuwe fles opengetrokken. Je maakt dus altijd een goede keus! Waar maak je dat nog mee?
Het culinaire gedeelte mogen verzorgen bij een hele leuke serie duitse wijnen die samen met de gepresenteerde gerechtjes top werden ontvangen. Hele leuke avond van samenwerking tussen het Twents wijnhuis en de Zandstuve ..feesten en ontmoeten..
Mooie winkel veel keus deskundig personeel gewoon top
Super goede ervaring gehad! Zeer vriendelijk personeel en super fijn geholpen. Hier komen we zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid