facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers

Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers
Adres: Dorpsstraat 26, 7447cs Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548654910
Stad: Hellendoorn
Route: Dorpsstraat 26
Postcode: 7447cs


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: noabers hellendoorn menukaart, noabers fc twente, noabers menukaart, noabers hellendoorn facebook, noabers hellendoorn recensies, de kroon hellendoorn, noabers hellendoorn iens, restaurant hellendoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noabers Noabers 0 meter Gezellig en leuk ingericht restaurant. Menukaart is zowel in het Twents als het Nede...
Recensies
De entourage, bediening en het vlees waren prima in orde. Maar waarom steeds meer restaurants geen verse groenten serveren is voor mij een raadsel. Al met al is de prijs die betaald moest worden niet in overeenstemming met een goed stukje vlees, wat friet en een bakje salade. Kortom te veel geld voor wat je op je bord krijgt.
Wat een leuke menukaart hebben ze daar. Allemaal namen van gerechten in het dialect opgeschreven. En 2 voorgerechten worden geserveerd in een klomp, hoe leuk is dat... En de borden zijn gewoon een houten plank. Een absolute aanrader
Gezellige atmosfeer - lekker plekkie. Bediening is vlot. en je wordt in de gaten gehouden. Porties - erg - groot.Eten: 5/5
Hier eerder geweest toen het restaurant de Kroon heette en tegenwoordig is het een steakhouse. Bij restaurant de Kroon hadden wij een slechte ervaring, maar Noabers was een ervaring zoals je die op een zonnige dag wilt beleven. Het terras, restaurant en locatie is nog steeds prachtig. De kaart van Noabers is overzichtelijk en de lunch is heerlijk! De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Prijs-kwaliteit helemaal goed. Een absolute aanrader voor iedereen die een bezoekje komt doen in Hellendoorn!
Leuk restaurant op mooie plek naast de kerk in Hellendoorn. Menukaart in het dialect maakt nieuwsgierig naar de gerechten. Het hoofdgerecht was meer dan voldoende, waardoor er geen ruimte meer was voor een toetje. Hoewel wij nu binnen zaten, kun je hier ook heerlijk buiten zitten. Complimenten voor het zeer vriendelijke personeel.
Heerlijk gegeten, spicy spareribs zijn een aanrader. Word geserveerd met patat, aardappel stukjes en een fantastische coleslaw. Kindvriendelijkheid: Verschillende menu's verkrijgbaar voor de snotterkuuk'ns.
Heerlijk gegeten. Vriendelijk, schoon, eten subliem!!!!
Afgelopen maandagmiddag geweest.Eerst lang wachten op cappuccino Daarnaast hadden we een wafel met aardbeien en slagroom besteld en die bleef maar uit. Na plm 15 min moesten we afrekenen en de serveerster zei dat we 2 cappuccino plus wafel hadden gehad.Dus genoteerd was het zeker. Kreeg ik de opmerking::dan had u dat even moeten zeggen" Overigens was het in uw keuken een enorme chaos qua afwas,was voor iedereen te zien.
Heerlijk eten met originele opmaak en heel gezellige entourage.
Ziet er erg gezellig uit. Bediening was vriendelijk. Prima. Jammer dat het eten veel minder was. Ik had een schnitzel besteld. In een steakhouse verwacht ik dat je dan een echte schnitzel platgeslagen varkensvlees krijgt. Mis dus. Ik kreeg een schijf van gepaneerde samengeperste snippers vlees?? Ik kreeg het idee dat men die bij de supermarkt uit het diepvriesvak gehaald had.Smaak was nul. Frietjes en wedges waarom 2 soorten, helft gaat in de prullenbak waren prima. Als iemand die zich steakhouse noemt, zoiets durft te serveren, kan ie beter iets anders gaan doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid