facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twentetipi

Twentetipi

Info

Twentetipi biedt u een idyllische plek waar onthaasten en privacy hoog in het vaandel staan!!
Terug naar de natuur, slapen in een tipitent, 's morgens ontwaken bij het kraaien van de haan en heerlijk genieten in een op hout gestookt bad.



"Welkom bij Natuurdomein 'n Deppert, dé groene SVR camping in Twente. Bij ons kun je terecht voor een ontspannen verblijf op een kleinschalige en sfeervolle SVR camping. Wij bieden ruime staanplaatsen van 250 m2 in een groene omgeving met volop privacy en rust. Geniet van onze faciliteiten zoals gratis WiFi en een schoon sanitair. In de omgeving kun je prachtige fiets- en wandelroutes ontdekken die je door de groene Twentse landschappen leiden. Bij terugkomst kun je heerlijk ontspannen op onze camping."
Adres: Uelserweg 108, 7663TE Mander (Tubbergen)
Telefoonnummer: 0652572330
Stad: Mander
Route: Uelserweg 108
Postcode: 7663TE



op zoek naar gerelateerd: Tipi tent Gelderland, Tipi tent huren, Logeren in tipi tent, Tipi glamping, Tipi tent 10 personen, Tipi tent 5 personen, Tipi tent Veluwe, Tipi Kampeertent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rob's Leder Art-Work Rob's Leder Art-Work 3 km Ontwerpen van allerhande leren artikelen zoals hondentuigjes en tassen. Reparatie van...
Recensies
Met veel campingplezier hebben we de maand juni op d’Deppert gebivakkeerd. Mooie ruime plekken, rust, stilte en natuur om je heen. De zorg en liefde van Marlies en Harrie voor hun camping zie je in alles terug, van de inrichting van de camping, de schone toiletgebouwen, de gezellig afwashoek tot de betrokkenheid op de campinggasten. Mocht je ooit een Twentse inburgeringscursus willen volgen ga naar deze camping. De tijd meandert er over het terrein en elke dag voelt als een zondag, tijdloos. Voeg daarbij de Twentse levenswijsheden van Harrie en niet te vergeten de dagelijkse rondgang over de camping van Diesel, de vriendelijk erfhond en je komt heel dicht in de buurt bij een stukje paradijs.
Wat een mooie week hebben we gehad met onze Eriba op deze prachtige camping! Werkelijk een schitterende plek om te vertoeven. Bij aankomst werden we warm onthaald door Harry en Marlies, die ons verwelkomden met een heerlijk kopje koffie. Het terrein is royaal opgezet en biedt plek aan 10 caravans. Het uitzicht is werkelijk fenomenaal en draagt bij aan de algehele beleving. Ook het sanitair verdient een pluim; het is brandschoon en wordt uitstekend onderhouden. Als kers op de taart konden we elke dag genieten van verse eieren, rechtstreeks afkomstig van de kippen op het terrein. Hier kom je gegarandeerd helemaal tot rust. We kijken al uit naar ons volgende bezoek!
We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Harrie. Camping is rustig gelegen nabij wandel- en fietsroutes. De ruim opgezette plaatsen hebben een fantastisch uitzicht over het landschap. Sanitair gebouw en afwasruimte zien er netjes uit en worden goed schoon gehouden. De eigenaars zijn hartelijk, vriendelijk, enthousiast en behulpzaam. Echt een aanrader voor mensen die van natuur en rust houden!!!
Nu de familie Bos is gestopt met Twentetipi zijn wij de eerste seizoen gasten bij camping n'Deppert we worden warm welkom geheten door Harry en Marlies met een "bakkie" koffie.Het sanitair is perfect,leuk gezellig ingerichte voorzieningen. in de morgenstond worden we gewekt door een vogelconcert. Mooie ruime plaats op natuurdomein n'Deppert
Die vijf sterren hebben ze echt dik verdiend!
Wat een onvergetelijke plek! Enkele weken terug had ik mijn vrijgezellenweekend op deze prachtige locatie. We werden hartelijk ontvangen door Harry en hij gaf ons met veel enthousiasme een rondleiding op het terrein. Het was een idyllische setting waar alles voor handen was en tot in de kleinste details was verzorgd. De tipi tent opzich was heel indrukwekkend, maar de hot tube, het kampvuur, de buitenkeuken en de verse bloemen maakten het buitengewoon. Harry en Marlies zijn ook heel vriendelijke mensen en staan open voor alle vragen. Het ontbijt, dat heel origineel werd gebracht met een grote houten bakfiets, was overheerlijk en met verse producten bereid. Ook de barbecue 's avonds was heel goed verzorgd. Een grote aanrader om naar toe te gaan. Harry en Marlies, bedankt voor de goede zorgen!
Mogen geen honden, heel Eigenaar aardige man.
Onverwachte tegenvaller qua faciliteiten; - hot tub deed het niet en was verroest geen compensatie voor gehad, eigenaar gaf aan dat dat overmacht was, maar het onderhoud was duidelijk niet op orde - deel van de tijd was het water afgesloten in keuken en badkamer - bij aankomst op het afgesproken tijdstip wilden we uitpakken maar ging de eigenaar met een zitmaaier een soort trekker, qua lawaai ineens het gras direct om de tipi maaien. Onze kinderen schrokken daar behoorlijk van, omdat hij dat deed zonder aankondiging en zonder rekening te houden met hen ze wilden net op het grasveld wat gaan spelen en hij reed onverantwoord hard en dicht langs hen heen - de matjes zijn zeer basic en smal - het is een behoorlijk stuk lopen naar het toiletgebouwtje Bovenstaande punten heb ik aangegeven, omdat ze communiceren dat het een luxe overnachting zou moeten zijn, waarop de eigenaar reageerde dat het vergeleken met een camping wel luxe is. Rare vergelijking, want vergeleken met een camping is dit echt belachelijk duur!
Super leuke plek om met een groot gezin te verblijven. De tent is lekker ruim en het is eens iets anders dan een standaard bungalow. Door de ruime veranda die voorzien is van een ruime en volledig uitgeruste keuken, voldoende zitplek en een houtkachel is het luxe kamperen. Wij hebben genoten van de rust en de ruimte op het privé terrein. De hottub was ook geweldig, ook om ‘s ochtends nog even in te ontspannen met een kop koffie. De eigenaren helpen je overigens graag op weg. Wij komen zeker nog eens terug!
Wat hebben wij ontzettend genoten bij deze gastvrije mensen! Alles was tiptop in orde! Nog leuker dan op de foto was onze eerste gedachte!! Leuke aankleding een magisch bospad en een prachtige veranda vielen ons meteen op. Verse boodschappen in de koelkast na onze Solex/Scootertocht bij Twente Actief aanrader! We hebben genoten van de barbecue en de hottub! Na een goede nacht prima bedden! Was het ontbijt echt fantastisch! Ruim genoeg en heerlijke streekproducten! Wij komen nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid