facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twente Toer

Twente Toer

Info

Verhuur van TukTuks, Buggy's, Trikes, Choppie’s en Piaggio Ape's. Geschikt voor familie uitjes, bedrijfsfeesten, vriendenuitjes, kerstborrels, burendagen.



"De verhuurder van recreatie voertuigen in Ootmarsum! Feestlocatie - BBQ - Buffet.Fietsen - Scooters - E-Chopper - Fatmax - Fun Buggy - TukTuk - Legertruck - Opel Rocks verhuur en vele activiteiten als Boogschieten, Klootschieten en Laser Game."
Adres: Laagsestraat 8, 7631 AM Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541296459
ln.reotetnewt@ofni
Stad: Ootmarsum
Route: Laagsestraat 8
Postcode: 7631 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:30
Dinsdag: 09:00 - 23:30
Woensdag: 09:00 - 23:30
Donderdag: 09:00 - 23:30
Vrijdag: 09:00 - 23:30
Zaterdag: 09:00 - 23:30
Zondag: 09:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: twente tuktuk, buggy tour twente, twente trike, tuk tuk ootmarsum, choppie twente, jeep rijden twente, buggy tour, buggy rijden ootmarsum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partypoppen verhuur ootmarsum. Ron Scholten Partypoppen verhuur ootmarsum. Ron Scholten 645 meter Bij partypoppen-verhuur-ootmarsum bent u aan het juiste adres voor opblaasbare figure...
AG entertainment AG entertainment 785 meter Heel goed geluid. Het was n mooi feest.
Recensies
Lunch en bbq waren goed. Alleen logistiek moeten ze nog veel leren. Voor 150 personen een lunch op één tafel waar aan kant langs gelopen kon worden. Dat werd dus een heeeeeele lange rij en heelveel errrrrg lang wachten. Locatie zelf ook niet echt aantrekkelijk. Op een achtererf zonder groen.
Prachtige omgeving om te touren met echopper of scooter. Reserveren ging heel makkelijk. Makkelijk parkeren. Handige route-app. Bij aankomst wist de dame die ons hielp niet veel uit te leggen over de echopper. Diegene die instructie zou moeten geven was volgens haar op andere lokatie. Wel handig als je nooit eerder hebt gereden op zo'n e-chopper,om instructie te krijgen hoe de remmen werken, waar alle knopjes voor dienen en dat de e-chopper het niet doet als de standaard nog uitgeklapt staat, etcetera. Bij 1 van onze 4 e -chopper kwamen we er onderweg achter dat richtingaanwijzers, verlichting en remverlichting het niet deden. Bij het retourneren van de e-chopper bovenstaande punten als tip terug gegegeven aan de man die ons opving. Helaas geen enkele blijk als " dat hadden we anders moeten doen" of " wat spijtig dat u een niet goed functionerende e-chopper heeft meegkregen".
E-chopper tour gemaakt met 18 personen. Goed geregeld! Naderhand een heerlijke bbq, waar we zelf konden grillen en onze drankjes konden pakken. Bedankt voor de goede service!
Goede prijs/kwaliteit dmv Social Deal. Goed geholpen. We hadden voor 5 gereserveerd en we kwamen met 6 personen. Geen probleem. De bikes waren vol geladen en genoeg voor de 2 uren dat we gehuurd hadden. Aan te bevelen
In 1 woord fantastisch. Met een paar vrienden een buggy toer gedaan door de omgeving. De dag ervoor had het flink geregend, dus de modder vliegt lekker om de oren. Goede begeleiding en instructie. Aanrader!
We hebben 4 fietsen gehuurd. Prima in orde, vriendelijke ontvangst. Fantastische omgeving om lekker te fietsen. Het terugbrengen was super makkelijk. Weer zeer vriendelijk en vol vertrouwen ontvangen. Zeker aan te bevelen
Geweldige tijd gehad met de E chopper , omgeving is werkelijk prachtig.Nadien genoten van de bbq, alles geregeld door geweldige mensen. Echt een aanrader!!!
Geweest met personeelsbestand. Keus uit allerlei activiteiten. Wij deden stadswandeling en dropping. Allebei zeer geslaagd. Afgesloten met BBQ, en dat was prima verzorgd.
Tour gemaakt met de fat-bikes. Vriendelijke ontvangst, fietsen stond klaar. Fietsen zaten behoorlijk onder de modder bij terugkomst, was geen enkel probleem, als we maar genoten hadden :-
Hele leuke ervaring gehad met de buggy’s. Prachtig route door het landschap met een hele vriendelijke meneer die mee ging tijdens de tour.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid