facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twente Solutions

Twente Solutions

Info

Kunststof kozijnen voor Fabrieksprijzen!
VEKA kunststof kozijnen: Vraag vrijblijvend een offerte aan! mail naar [email protected]

Geschiedenis

Twente Solutions
De goedkoopste in Kunststofkozijnen van het merk Veka !!

Onze taak

Veka! kwaliteit! kunststofkozijnen!
De beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
kunststof kozijnen
kunststof deuren
kunststof schuifpuien
kunststof tuindeuren

Label

Twente Solutions uw Specialist in kunststof kozijnen.
Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen van het TOPMERK Veka voor producent prijzen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan: [email protected]

Producten

kunststofkozijnen! van het merk VEKA



"Twente Solutions BV gevestigd in Almelo.Levert en plaatst Veka kunststof kozijnen tegen eerlijke prijzen.Jarenlang genietenVeka kunststof kozijn profielen zijde oerdegelijk. Ze zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van stalen versterkingen.Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam.Daar komt nog bij dat weer en wind geen invloed hebben op de kozijnprofielen, zodat ze nog heel lang en erg mooi blijven.Extra veilig!Wilt u s'nachts rustig kunnen slapen zonder u zorgen te hoeven maken over inbrekers?Dat kan met Veka profielen.Mede dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen Veka kunststof kozijnprofielen in belangrijke mate bij aan een veilige woning."
Adres: Bedrijvenpark Twente 165r, 7602 KE Almelo
Telefoonnummer: 0546-792000
ln.snoitulos-etnewt@nerak
Stad: Almelo
Route: Bedrijvenpark Twente 165r
Postcode: 7602 KE



op zoek naar gerelateerd: twente solutions ervaringen, veka kozijnen prijzen, twente solutions reviews, kunststof kozijnen overijssel, twentse kozijnen almelo, kunststof kozijnen almelo, kunststof kozijnen twente, kunststof kozijnen hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Almelo Praxis Almelo 4 km Plafonnière was kaduuk. Mooi led ding gekocht. Toppy
Recensies
Wij hebben kunstof kozijnen en deuren via Twente Solution gekocht. Zijn er superblij mee. Communicatie verliep goed. Vak werk leveren de mannen. Werken zeer netjes. En ruimen elke dag de spullen netjes op. En mocht er in de loop van de tijd wat zijn dan zijn ze er ook super snel. Prijs viel ons mee, zeker een aanrader om bij hun te kopen. Foto 1 is de rechterkant van ons. De linker kant buren zo hadden wij het ook.
Wij zijn erg tevreden met de geleverde kozijnen van Twente Solutions. Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd. Communicatie was goed! Wanneer we verder gaan om de rest van het huis kunststof te maken komen we hier zeker weer.
We zijn heel blij met de geplaatste kozijnen. Keurig en wat hebben mannen keihard gewerkt. Alles super netjes achter gelaten. Super vriendelijke en denken heel erg met je mee. Bij de volgende ronde kom ik zeker bij hun terug. Complimenten.
November 2021: De gesprekken en het proces naar de levering toe waren prettig. Maart 2022: Bij het plaatsen van de kozijnen bleek dat er alleen Poolse monteurs waren, wat de communicatie bemoeilijkte, maar de mannen waren enorm vriendelijk en harde werkers. De kozijnen zijn ook keurig en het hang en sluitwerk is naar mijn idee ook prima. Prijs kwaliteit zijn zeker goed. Helaas werden de horren voor de draai-kiepramen pas na een 2 maanden geplaatst. Het inmeten liet al een maand op zich wachten en nu 3 maanden verder wachten we nog steeds op de hor voor de openslaande tuindeuren. Iedere keer wordt gezegd binnenkort komen ze of ik verwacht ze volgende week. September 2022: De borduren waren verkeerd gemaakt in de fabriek?! We wachten dus nog steeds op hordeuren. 6 maanden na het plaatsen van de kozijnen Al met al zeer tevreden over de monteurs, hun werk en over de kwaliteit van de kozijnen. De communicatie mbt tot en het wachten op de horren laat wel te wensen over.
Super bedrijf! Wij zijn enorm blij dat we voor hun hebben gekozen!! Nieuwe kozijnen, ramen, horren en rolluiken laten plaatsen in onze woning. Het zijn door vakmensen gemonteerd, echt knap en goed werk geleverd! Kwaliteit van materiaal is echt goed! Hardwerkende aardige personeel!! Kortom echt een aanrader! Contact verliep erg prettig, voelde gelijk erg vertrouwt en gezellig!! Bedankt voor alles!!
Mooie antraciete kozijnen geleverd. Zelf erin gezet, alles past perfect. Zeer tevreden.
Zeer waardeloos bedrijf. Komen afspraken niet na en laten klanten een hele dag wachten op monteurs die niet op komen dagen. Ze nemen ook hun telefoon niet op als je ze hierover probeert te bellen. Inmiddels zijn we al maanden bezig om door hun veroorzaakte schade opgelost te krijgen. Als je een betrouwbaar bedrijf zoekt voor nieuwe kozijnen, dan zou ik zeker niet met deze mensen in zee gaan. Tenzij je graag betaalt voor een product wat niet goed geleverd wordt...
Na een een prima offerte hadden we nog wat vragen. We konden bij het bedrijf vragen stellen. Na 3 maanden een telefoontje met een montagedatum. De drie mannen hebben prima werk afgeleverd en zorgden ervoor dat het netjes werd achtergelaten. Het is zo dat ik geen kunstof kozijnen meer nodig heb, anders ging ik zo weer met ze in zee. Kan het iedereen aanraden!
1 ster is nog te veel voor hun service. Eén en al drama met de service die zij leveren, of wel niet leveren. Super slechte communicatie en alleen maar loze beloftes. In november vorig jaar zijn ze bij ons begonnen en nog niet klaar. Een raam welke kapot was gegaan moet nog steeds vervangen worden. We kunnen er zelf wekelijks achteraan appen, bellen en mailen en vervolgens zou dat raam al meerdere keren geplaatst worden maar tot op heden is dit niet gebeurt. Ze bellen niet terug wanneer dat belooft is of komen gewoon niet opdagen en laten niets van zich horen. Wij willen gewoon ons raam z.s.m. waar ook voor betaald is.
Wij zijn erg blij met de gekozen uitvoering van de ramen en deuren. Alles door een kundig team in drie dagen geplaatst en netjes afgewerkt. Wij bevelen Twente Solutions zeker aan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Twente Solutions met het openbaar vervoer


Aadorp, Berkenlaan 230 meter
83
Aadorp, Berkenlaan 260 meter
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid