facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twente PC

Info

Twente PC: De beste plek voor een computer!

Computer problemen of vragen? Vraag het hier en krijg direct antwoord!

Geschiedenis

Twente PC is zowel voor de zakelijke als de particuliere klant het thuis voor alle ICT zaken. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We hanteren een transparant prijsbeleid. Als particulier kunt u naast reparaties bij ons terecht voor nieuwkoop van computers, laptops en toebehoren. Onze zakelijke klant kunnen we volledig ontzorgen op ICT gebied, denk hierbij aan netwerkbeheer, VoIP telefonie, camera beveiliging en werken in de cloud.

Adres: Oranjestraat 6, 7461DL Rijssen
Telefoonnummer: 0548-744102
Stad: Rijssen
Route: Oranjestraat 6
Postcode: 7461DL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: It's Amazing, Flightsim PC, Computers Nijverdal, Peters Computers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RV Trading RV Trading 929 meter RV ICT - Ontzorgt
WGS Witgoed WGS Witgoed 2 km Na aankoop is er geen contact mogelijk. Telefoon wordt niet opgenomen en op WhatsApp ...
Recensies
Mijn Outlook was gecrasht .pst file corrupt. 's Middags gebeld, kon de volgende dag om 9 u terecht. Gebracht, zaak stipt om 9 u open, 1,5 uur later telefoontje: klaar. Geweldig!
Eerste keer geweest met een Laptop die niets meer deed, het probleem was snel gevonden en opgelost! Toen de andere Laptop aan vervanging toe was hebben we deze uiteraard ook bij Twente PC besteld en klaar laten maken. Alles werkte direct weer! Top. We zijn er erg blij mee.
Prima bedrijf. Prettige bediening. Vakkundige hulp, zeer goede service. Aanbevelenswaardig. Familie Karels
Ik werd snel en goed geholpen bij het kopen van mijn laptop. Ik ben zeer tevreden!
Vriendelijk en deskundig personeel. Je kunt altijd bij ze terecht met alle vraagstukken die je maar kunt bedenken.
Goeie service, vriendelijk en deskundig team. In het verleden was het een voortdurend stuivertje wisselen van ondernemingen in dit pand, naast de Oranjekerk, maar deze Twente PC is een blijvertje. Hun motto: goed advies kost niets!
Ouderwetse service voor lage prijzen! Helaas was mijn EVO 860 met een schroefje los in de pc-kast gezet terwijl ik de drivebay erbij had geleverd.. Dus heb ik het zelf maar gedaan, gelijk op de highspeed kabel gezet want die lag er ook verloren bij. Verder top want ze stoppen pas als het werkt!
Twente PC krijgt van ons een dikke pluim. Na jarenlang gehannes met de helpdesk van KPN over slechte wifi, heeft Twente PC geregeld dat een hogeropgeleide KPN monteur is langs gekomen. Na vervangingen in de meterkast en aanpassing in het verdeelpunt werkt de wifi nu zoals het hoort. TOP.
Goede service voor een lage prijs! 'S ochtends mijn pc gebracht zonder afspraak waarbij bleek dat mijn moederbord zijn bios gereset had naar een versie die mijn huidige CPU niet ondersteund, en 's middags al klaar! Kosten voor onderzoeken en nieuwe bios installeren: nog niet de helft van wat ik had verwacht
prima zaak, werd goed en deskundig geholpen bij aanschaf nieuwe HP notebook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid