facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twente Parket

Twente Parket

Info

Bij Twente Parket kunt u voor alle Parket, Laminaat en Pvc vloeren terecht.Schuren van vloeren en reparatie. Gespecialiseerd in ambachtelijk parket.

Geschiedenis

We zijn een jong bedrijf gevestigd in Borne met toch meer dan 25 jaar ervaring in de parketbranche. Naast het schuren en leggen van parketvloeren, laminaat en PVC zijn we in staat de mooiste traditionele (tapis) vloeren in verschillende legpatronen te leggen. Tapis vloeren worden op een ambachtelijke manier gelegd zodat u als klant uw parketvloer een eigen karakter kunt geven.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel doordat wij de werkzaamheden zelf uitvoeren en daar onze prioriteit in leggen.


Ook voor het repareren van traditionele vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.
Kom gerust een keer vrijblijvend bij ons in de showroom langs.



"Wij zijn een erkend parketbedrijf, gevestigd in het Overijsselse Borne, met meer dan 25 jaar ervaring in de parketbranche.Naast het schuren en leggen van parket-, laminaat- en PVC vloeren zijn wij in staat de mooiste traditionele parketvloeren in verschillende patronen te leggen.Tapis vloeren worden op een ambachtelijke manier gelegd zodat u uw parketvloer een eigen karakter kunt geven zoals Eiken QFQ of Afzelia.Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel doordat wij de werkzaamheden zelf uitvoeren en daar onze prioriteit in leggen.Ook voor het repareren/renoveren van traditionele vloeren of trap renovaties met HPL/CPL of rustiek Eiken bent u bij ons aan het juiste adres.Kom gerust vrijblijvend in onze showroom kijken."
Adres: Hanzestraat 25, 7622 AX Borne
Telefoonnummer: 0743490689
Stad: Borne
Route: Hanzestraat 25
Postcode: 7622 AX



op zoek naar gerelateerd: Traprenovatie Twente, PVC vloer Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HULS Kleur en Interieur HULS Kleur en Interieur 2 km Niet alleen professionele adviezen, alle tijd voor de klant en vriendelijk, ook de se...
PVC Floor PVC Floor 2 km Goede vloeren, goede service, vakmanschap
Recensies
Twente parket heeft de vloer van de benedenverdieping van onze nieuw gekochte woning opgeknapt zodat deze er weer een mooie tijd tegenaan kan. Ralph nogmaals bedankt voor de snelle service en hulp bij het kiezen van de juiste kleur voor onze vloer
Twente Parket heeft bij ons een prachtige verouderde visgraat vloer gelegd. Ik vond het kiezen van de juiste olie lastig. Ralph had daarom wat samples gemaakt met verschillende oliën, top service! Verder is de communicatie top, er wordt altijd op de dag zelf nog gereageerd. Wij zijn erg blij met onze vloer. Nogmaals dank! Groetjes Daisy
Twente parket heeft bij ons de trap en overloop gerenoveerd. Wij zijn er heel blij mee. Een vakman die uitstekend werk levert en zijn afspraken na komt.
Vandaag is Twente Parket bij ons geweest om onze vloer te schuren, vrezen en te oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat. Gemoedelijke mensen en willen alles voor je doen! Ik raad iedereen zeker dit vakkundige bedrijf aan!!
Twente Parket heeft bij ons de vloer in de woonkamer opgeknapt en ook hebben ze twee trappen gerenoveerd met een fantastisch resultaat. Ze geven goed advies en leveren kwalitatief heel goed werk. Heren bedankt!
Ralph heeft bij ons een prachtige PVC vloer op de 1e verdieping gelegd en de trap gerenoveerd met eiken. We zijn echt enorm blij met het eindresultaat. De offertes zijn overzichtelijk en transparant, op alle vragen kregen we direct reactie ook op late tijdstippen en bij het uitzoeken en adviseren van de vloer+trap kregen we kundig advies. Ralph werkt snel en precies. Kortom; een absolute aanrader!
Deze week heeft Ralph onze vloer geschuurd en opnieuw in de lak gezet! Super resultaat! Erg blij mee! Fijn bedrijf, aanrader!!
Zelden zo'n flexibel en klantgericht bedrijf meegemaakt. Ralph heeft onze vloer weer prachtig gemaakt. Een aanrader!
Toen wij eenmaal besloten hadden om pvc vloeren te nemen was de keuze voor Twente parket snel gemaakt .en wat zijn wij blij met deze keuze .Ralph is iemand die verstand heeft van zijn vak keurig netjes werk leverd. Zijn rommel meeneemt zodat je daar niet meer achteraan hoeft .Ralph en zijn collega zijn vrolijke mensen om in huis aan het werk te hebben . Ik zou een ieder die over andere vloeren nadenkt en twijfelt naar welk bedrijf ze zullen gaan ,Twente parket aan kunnen raden . Ralph nogmaals bedankt voor de prachtige vloer en trap wij zijn er heel erg blij mee .
Twenteparket in Borne heeft bij ons de trap en de overloop voorzien van tweekleurige eiken bekleding na ruim 10 jaar vloerbedekking. We zijn eind november gastvrij ontvangen in Borne door de eigenaar Ralph om de trapbekleding uit te zoeken. Medio februari heeft Ralph de trap en de overloop opnieuw bekleed. Met een muziekje en vrolijkheid werd hard doorgewerkt en in de namiddag was de klus gereed. Echt super strak gelegd. Onze schilder kwam een dag later om zijn verfklus af te maken en hij deelde ons ongevraagd mee dat hij vaak hier en daar nog wel eens een laagje kit moest zetten als een trap was bekleed maar hier moest hij toch toegeven dat de trap echt strak was gelegd. En zo is het ook, wij zijn er erg blij mee en daar gaat het om. Ralph bedankt en tot de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid