facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweewielercentrum Zeeland

Tweewielercentrum Zeeland
"Bent u op zoek naar een deskundige fietsenwinkel in Arnemuiden? Dan bent u aan het juiste adres bij Tweewielercentrum Zeeland. Als sinds 1981 voorziet deze fietsspecialist de hele regio van hoogwaardige fietsen, scooters en onderhoud van tweewielers. De ervaren monteurs helpen u graag een keuze te maken uit het brede assortiment of repareren uw tweewieler zo, dat u al snel weer onderweg bent. Dat maakt Tweewielercentrum Zeeland tot dé fietsenwinkel in Arnemuiden."
Adres: Westdijkstraat 47, 4341 EJ Arnemuiden
Telefoonnummer: +31118601697
Stad: Arnemuiden
Route: Westdijkstraat 47
Postcode: 4341 EJ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: E-bike kopen Zeeland, Fietsverhuur Arnemuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Nieuwe band gekocht voor fiets. Is gratis vervangen door de fietsenmaker. Super!
Guido de Ridder - Fietsen Guido de Ridder - Fietsen 433 meter Vlot geregeld, goeie prijs kwaliteit verhouding, fijne service
Recensies
Zeer vriendelijke en ervaren eigenaar, die alles alleen doet en kan!
Beste Tweewielercentrum, Ik wil u bedanken voor het verhelpen van de verstoring in het systeem van mijn ebike, vakkundig en vriendelijk ben ik te woord gestaan, ivm met drukte hoog seizoen kon de ebike niet gelijk uitgelezen worden en geupdate worden, u heeft mij een leen ebike meegegeven en kon later in de middag mijn eigen ebike op komen halen. U heeft de leenfiets kosteloos meegeven inclusief nieuw software geïnstalleerd zonder, u vond dat een stukje service naar de dealer en klant toe. Ik wil u hierbij nogmaals vriendelijk danken voor de goede service en vakkundig handelen.
Zondag 29/07 strandde ik in Arnemuiden tijdens m'n fietsvakantie, met 4 gebroken spaken in het achterwiel. Dus daar overnacht. Maandag morgen bel ik naar Tweewielercentrum Zeeland in Arnemuiden en stel telefonisch de vraag of dat hersteld kan worden. De winkel is dicht en gaat om 13u open zegt de man die opnam, ik moet maar afkomen. Om 13u ben ik ter plaatse, de zaakvoerder vd winkel komt een kijkje nemen en zegt doodleuk dat hij daar niet aan begint : te veel werk, het wiel staat krom enz enz.... Ik moet de trein maar nemen..... En hij loopt z'n winkel terug binnen ..... Ik bel de fietsbijstand op dank Eneco !, die sturen een depannage-wagen die mij en m'n fiets naar de Profile-fietswinkel in Middelburg brengen. Daar zegt de vriendelijke technieker mij dat 't geen probleem is om de spaken te vervangen. Een half uurtje later is dat geklaard, inclusief het richten centeren vh achterwiel. Wat 'n verschil met de zaak in Arnemuiden !
Nieuwe band gekocht voor fiets. Is gratis vervangen door de fietsenmaker. Super!
Prima en vriendelijk geholpen. Goede informatie gehad.
Vertaald door Google Wachtte 15 minuten na openingsuur totdat de eigenaar kwam opdagen, geen hallo of zoiets, vroeg wat we wilden. Of hij een fiets te huur had voor een dag. "Na, det lohnt nei" of zoiets in het Nederlands, ging het huis naast de winkel binnen en liet ons daar staan, dat was het. Origineel Waited 15 minutes after opening hour until the owner showed up, no hello or anything, asked what we wanted. If he had a bike to rent for a day. "Na, det lohnt nei" or sth like that in Dutch, went into the house next to the shop and left us standing there, that was it.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid