facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweewielercentrum den Breejen

Tweewielercentrum den Breejen

Info

Tweewielercentrum den Breejen
Vlietskant 53
Leerdam
0345-632487
www.tweewielercentrumdenbreejen.nl
[email protected]
www.bdbpro.nl


Geschiedenis

Tussen de middag geopend!

Adres: Vlietskant 53, 4141CK Leerdam
Telefoonnummer: 0345632487
Stad: Leerdam
Route: Vlietskant 53
Postcode: 4141CK



op zoek naar gerelateerd: Van Schaik Leerdam, Fietsenwinkel Beesd, Tweedehands fietsen leerdam, Fietsverhuur Leerdam, Fietsenwinkel van der Reijt Gorinchem, Fiets Gorinchem, Van Houwelingen Arkel, Culemborg fietsenmaker
Recensies
Tweewielercentum IS ZEKER EEN AANRADER. Vriendelijke en professionele medewerkers die weten waar ze het over hebben. De prijzen zijn conform de kwaliteit van de fietsen, accessoires en onderdelen. Zeer goed betaalbaar. Snelle service. Medewerkers Zijn oplossings gericht en geven goede tekst en uitleg. De voor en tegens ten opzichte van verschillende fietsen en voordelen. De medewerker luisteren en behandelen je zeer goed. En ze zorgen dat je de fiets krijgt die het beste bij je past. Deze tweewieler centrum IS ZEKER EEN AANRADER
Hele mooie zaak, vriendelijk personeel en een zeer groot aanbod fietsen.
Fietsenzaak met Meerwaarde. We dachten in mei 2022, nemen twee Koga Fietsen, elektrische, goed merk voor man en vrouw, dealer gekozen in de regio en dan erop uit. Als snel bleek de juiste dealer een belangrijke voorwaarde te zijn, na de koop. Koga was een goede keuze echter na enkele weken waren er wat kleine gebreken aan de fiets. Wat nu? Hierin kan winkel en monteur een juiste toegevoegde waarde hebben. Geheel zelfstandig werden door deze twee, winkel en monteur, met veel enthousiasme de juiste upgrade toegepast. Het resultaat mag er zijn, een zeer tevreden klant en een optimaal functionerende Kogafiets.
Mooie grote fietsenwinkel! Zeker nu ze zijn verhuisd naar het nieuwe pand. Je kan er voor alles terecht: van stadsfiets tot mountainbike! Hele fijne winkel.
Vervelende en nare ervaring gehad met dit bedrijf. Heb schade veroorzaakt aan een fiets. Vervolgens met de eigenaar besproken dat ik de fiets zal laten repareren bij de desbetreffende winkel Beejen waar de fiets is gekocht. Eenmaal aangekomen hier werd de schade mondeling bevestigd op +-200,- echter wouden ze de expertBas laten kijken en zou volgende dag gebeld worden. Eenmaal volgende dag gebeld bleekt de schade 612,- euro te zijn. Terwijl de fiets nieuw 850,- euro was. Vond het al vreemd dat er eerst mondeling +-200,- euro wordt gezegd en dan de volgende dag 612,- Heb de fiets maar opgehaald en een second opinion laten uitvoeren bij een ander Gazelle dealer. De schade is hersteld en heeft 220,- euro gekost. Met de originele spullen van Gazelle. De reparateur schrok ook van de prijzen die in het schade rapport stonden. Een velg compleet kost 108,- en dit bedrijf heeft er 200,- ex btw van gemaakt. Alle onderdelen zijn bijna met 100% verdubbeld. Erg jammer dat dit de manier van jullie werken is. De fiets is hersteld voor 220,- euro en is weer in top staat. Bij dit bedrijf zou het mij 612,- euro kosten. Heb het gevoel dat ze er een slaatje uit wouden slaan. Helaas niet gelukt. Ben wel 35,- euro kwijt aan een schade rapportgewoon een offerte Ik vind het persoonlijk jammer dat jullie misbruik van de situatie hebben gemaakt. Een fietser aanrijden is nooit leuk, maar met goodwill zou ik het bij jullie de fiets willen repareren en dan komen jullie met 612,- euro aan terwijl de andere reparateur het voor 220,- heeft hersteld. Ps; De onderdelen die beschadigd zijn zijn natuurlijk allemaal vervangen voor nieuwe originele Gazelle onderdelen.
Ik heb een Giantfiets gekocht bij Arvel in Buren. Op een gegeven moment kreeg ik te horen dat Arvel er mee ophield en dat Den Breejen in Leerdam alle service beurten verplichtingenovernam. Dat doen ze dus niet. Voor een servicebeurt die gratis is moet ik nu betalen. Omdat ze een stuk verder zitten zou de fiets gratis worden opgehaald en teruggebracht. Ook nu moet ik daarvoor betalen. De afspraken die bij de overname zijn gemaakt worden niet nagekomen.
Prachtige fietsenzaak met een heel ruim assortiment!
Vandaag voor het eerst deze zaak bezocht ivm service beurt van mijn Giant fiets. Prettig ontvangen in de zaak. Na afloop mijn verouderde fiets zadel bekeken ivm klachten. Op advies van Stefanie op een meet apparaat gezeten. Bleek ik een verkeerd zadel te hebben. Nieuw zadel gekocht, en 14 dagen op proef. Hij zat gelijk goed. Hoop dat t zo blijft. Prima geholpen en geadviseerd dat is mij een hoop waard. Tot de volgende keer.
Vakkundig personeel. Deze staan je vriendelijk te woord, en voorzien je van goede informatie. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Dit resulteerde met een advies van de verkoper welke fiets het beste bij mij paste. Hierbij werd niet de duurste fiets aanbevolen.
Erg druk zal wel goed zijn. Kunnen niet even een klein prutskarweitje doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid