facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweewiel-Centrum Hub Nix

Tweewiel-Centrum Hub Nix

Info

Bij tweewiel-centrum Hub Nix bent u aan het juiste adres als u een leuke tijd wilt beleven op een fiets of scooter.

Adres: Hoofdstraat 55, 6281 BB Mechelen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043-4551275
Stad: Mechelen
Route: Hoofdstraat 55
Postcode: 6281 BB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Mechelen Limburg, Elektrische fiets huren Mechelen, Mountainbike huren Mechelen, Fietsverhuur Gulpen, Fietsenwinkel Maastricht centrum, Scooter huren Cycle Center Valkenburg, Fietsen huren Vaals, Mountainbike huren Maastricht
Recensies
Wij zijn in 2022 in Limburg geweest en hebben hier twee normale fietsen gehuurd. Dat doen we niet weer bij Hub Nix. Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit van de fietsen vond tegenvallen voor de prijs die je ervoor betaalt. Daarnaast was er afgesproken dat er geen kosten voor het halen in rekening zouden worden gebracht omdat we in verband met een sterfgeval helaas eerder weg moesten, maar er werd toch nog even een flink bedrag gevraagd voor het ophalen. Vonden wij echt niet netjes.
Op fietsvakantie pech met een lekke achterband gehad. Na een belletje mocht ik langskomen. Ze hebben erg snel en op een goede manier mijn binnenband achter vervangen. Ook kundig met e-bikes. Nogmaals dank, ik kon weer door met fietsen.
Vanmorgen tijdens een fietstocht een medewerker gevraagd of hij de versnelling van de fiets van mijn vrouw wilde afstellen. Dit werd buiten op de stoep meteen even opgelost. Top service.
Fantastische service na afbreken fietssleutel. Fiets op locatie gerepareerd en nieuwe sleutel bij hotel weer afgeleverd. Binnen n uur alles opgelost. Vriendelijk personeel
Goede spullen, goede en snelle service, logische prijzen schat ik. Een aanrader dus wanneer je rondom Gulpen/Valkenburg mooie MTB-tracks wil ontdekken!
Zondagochtend. Probleempje met de fiets, direct en vriendelijk geholpen en gerepareerd. Top service!!
Wij hebben 2 elektrische fietsen gehuurd. Fietsen waren in perfecte staat en voorzien van zeer sterke accu
Ik vind dit een top bedrijf om de volgende reden: Met een zeer scherpe aanbieding een fiets gekocht via internet hier. Zou hem tijdens vakantie halen omdat het een eind uit de buurt is. Kreeg daarna een aanbieding van dezelfde fiets maar dan in de buurt. Terwijl ik de helft al had betaald werd er totaal niet moeilijk gedaan om de aankoop ongedaan te maken. Ze zitten er niet alleen voor het geld! Ondanks dat ik er geen fiets heb gekocht vond ik de service, het contact, en de klantvriendelijk echt 5 sterren!
Vandaag bij Hub Nix & ZN geweest om mijn ketting in te laten korten. Heel vriendelijk personeel en ik ben snel geholpen. Zeker een aanrader om hier langs te gaan voor het onderhoud van uw fiets.
Super vriendelijke jonge gasten. In de ochtend gebeld zelfden ochtend de fietsen op gehaald. kleine route er bij gehad was precies goed voor ons 3 tjes kider stoeltje er bij en fijn dat je gewoon kon pinnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid