facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweedewoningruil

Tweedewoningruil

Info

Tweedewoningruil is een ruilplatform van vakantiehuis eigenaren die bereid zijn om hun tweede woning te ruilen voor vakantie of weekendje weg.

Geschiedenis

Tweedewoningruil is een ruilplatform van vakantiehuis eigenaren uit Nederland en België die wereldwijd een tweede woning, appartement of chalet hebben en bereid zijn om hun vakantiewoning te ruilen voor vakantie of een weekendje weg.

De website van Tweedewoningruil is de enige huizenruil of woningruil site die zich enkel richt op vakantiehuizen. Zo haalt u nog meer rendement en vakantie uit uw tweede huis.

Tweedewoningruil is een goede aanvulling in de deeleconomie voor bezitters van een tweede woning.
Als eigenaar van een recreatiewoning in het binnen of buitenland kunt u niet alleen uw vakantiehuis verhuren maar ook ruilen voor een gratis verblijf.



"Een internationaal en nationaal huizenruil platform van deelnemers, die bereid zijn om hun vakantiehuis te ruilen voor een vakantie in uw vakantiehuis.Als eigenaar van een vakantiewoning of B&B kunt u gebruik maken van dit ruilplatform.Nederlands en Belgische eigenaren van een vakantiewoning of B&B die graag ook eens ergens anders op vakantie gaan.Haal meer vakantie en rendement uit uw tweede woning."
Adres: jac.jordaensstraat, 4567 DE Clinge
Stad: Clinge
Route: jac.jordaensstraat
Postcode: 4567 DE



op zoek naar gerelateerd: Vakantiehuis ruilen Nederland, Vakantiehuizenruil, Huisje ruilen, Eigenhuis ruilen
Recensies
De persoonlijke betrokkenheid van de familie de Bruyn zorgt voor extra aandacht en oprechtheid bij de huis aanbieders. En dat komt natuurlijk weer ten goede aan een heerlijk verblijf. Bovendien ruil je hier vakantiehuizen wat niet-simultaan ruilen enorm gemakkelijk maakt.
We ruilen al heel wat jaartjes onze vakantiewoning in belgie.fantastische huisjes en mooie plekken gezien .achete in Portugal was wel het mooiste plekje wat een uitzicht : Om eerlijk tezijn hebben we 1 keer geen mooie plek gehad Het is een prachtig concept vakantiehuizen ruilen met gesloten beurs:
Wij zijn pas een aantal maanden lid van Tweedewoningruil en hebben al één ruil in het vooruitzicht staan. Wij vinden het een duurzaam concept Erg fijn vonden wij dat de beheerders ook reclame gingen maken voor jouw huisje op fb en insta. Wie weet waar we in de toekomst nog terecht komen
Bewonderenswaardig hoe de familie de Bruyn zonder enig winst bejag zorgt dat mensen elkaar kunnen vinden als ze ook zonder budget eens op een andere plek willen verblijven!
Al verschillende een succesvolle tweedewoningruil ervaringen achter de rug. Leuk concept met win/win voor eigenaren van vakantiehuizen. Goed gefaciliteerd door de initiator en beheerder van deze website
Nog in afwachting
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid