facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TweeDee Accountants & Belastingadviseurs

TweeDee Accountants & Belastingadviseurs

Info

Wij zorgen ervoor dat jij grip houdt op je financiën, administratie, strategie, wettelijke verplichtingen, personeelszaken en je privézaken.

Geschiedenis

TweeDee accountants & belastingadviseurs

TweeDee is gespecialiseerd in dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en (vermogende) particulieren. Daarbij is het credo: deskundigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. We zijn actief op het gebied van accountancy en belastingadvisering. We streven naar een optimaal resultaat voor onze cliënten. Het uitgangspunt is om maatwerk te leveren.

Eén met uw onderneming

TweeDee wil graag één zijn met uw onderneming. Een hoge kwaliteitsstandaard is de basis van ons denken en handelen, dus u kunt ons beschouwen als uw sparringpartner op financieel gebied. We putten uit een rijke bron van kennis en ervaring. Onze adviezen worden gekenmerkt door grote betrokkenheid en échte antwoorden geven, zodat u weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Een open professionele organisatie

TweeDee is een open, professionele organisatie. Wij ontwikkelen onze kennis doorlopend aan de hand van trainingen en cursussen. Teamspirit, met respect voor ieders eigenschappen en kwaliteiten, staan daarbij voorop. Wij bieden onze mensen een inspirerende, mensgerichte werkomgeving.

Sparringpartner voor ondernemers

TweeDee is werkzaam voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB), in vele branches en bedrijfstakken, maar ook voor DGA’s en vermogende particulieren. Wij adviseren, ondersteunen en zijn bovenal sparringpartner voor ondernemers.

We gaan samen met u voor resultaat en succes.



"Als accountants en belastingadviseurs in Deventer is het ons streven dat je je als ondernemer kunt concentreren op de business. Onze diensten zijn meer dan een jaarrekening opstellen, de boekhouding, belastingaangifte en loonadministratie doen. Wij zorgen ervoor dat jij grip houdt op je financiën, administratie, strategie, wettelijke verplichtingen, personeelszaken en niet onbelangrijk; je privézaken. We werken graag voor ondernemers in Deventer, maar ook voor ondernemers buiten Deventer. Bekijk op onze website wie o.a. onze klanten zijn en wat zij over ons zeggen."
Adres: Munsterstraat 16, 7418 EV Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570 - 210 500
Stad: Deventer
Route: Munsterstraat 16
Postcode: 7418 EV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Nijhof Accountants
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A1 Bedrijvenpark Deventer A1 Bedrijvenpark Deventer 2 km Moet nog groeien is pas half klaar.
Chanthal Hagedoorn - Business Counselor Chanthal Hagedoorn - Business Counselor 2 km Alweer een tijd geleden, maar ik realiseer me dat ik de basics voor het ondernemersch...
Firas Othman Firas Othman 3 km I am a freelance web designer and digital marketeer, passionate, project oriented and...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid