facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TVR - Tennisvereniging Ridderkerk

TVR - Tennisvereniging Ridderkerk

Info

Tennisvereniging Ridderkerk (TVR) is een bloeiende tennisvereniging gelegen in Ridderkerk. Met zowel 6 smashcourt buitenbanen als 6 indoor banen is deze tennisvereniging het gehele jaar actief!

Adres: Kruisweg 1-3, 2982 TN Bolnes
Telefoonnummer: 0180-487766
Stad: Bolnes
Route: Kruisweg 1-3
Postcode: 2982 TN


Recensies
De persoon aan de telefoon was niet vriendelijk, beweerde dat ik al eerder gebeld had wat niet het geval was. De binnenbaan die ik via meet and play wilde reserveren en die beschikbaar stond van 20.00 tot 22.00 was volgens haar niet beschikbaar...
Lieve meiden achter de bar en fijne banen, zowel binnen als buiten. Kan er ook heerlijk eten
Het restaurant was fijn. Genoeg in het assortiment en aardige bediening. Ondanks de hitte, kon je heerlijk buiten in de schaduw zitten.
Een leuke, frisse en open vereniging spelend op een mooi tennispark met 6 buiten- en 6 binnenbanen! Met daarnaast een goede horeca voorzien van een deel overdekt terras en een deel zonneterras dat uitziet op de buiten banen kortom top!!!
Fijne en rustige plek om te tennissen. Naast 4 gravelbanen ook 2 kunststof agenda, waardoor je het hele jaar door kan tennissen.
Mooie tennisclub met veel ruime tennisbanen om gezellig, leuk en competitief te kunnen tennissen.
Mooi park, gezellig terras en horecaruimte, fijne tennisbanen. Prima tennispark.
Beetje nat, wel goede banen
Prachtige velden en super leuke mensen!
Fijne vereniging. Keurig verzorgde banen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid