facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TvH Motorsports

TvH Motorsports

Info

TvH Motorsports is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en tuning van cross- en wegmotoren van merken als KTM, Yamaha, Honda, Suzuki, Husqvarna, Kawasaki en BMW. Ook kan je bij ons terecht voor kleding en onderdelen van A-merken.



"TvH Motorsports is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en tuning van crossmotoren van merken als KTM, Yamaha, Honda, Suzuki, Husqvarna, Kawasaki.Ook kan je bij ons terecht voor onderdelen van A-merken."
Adres: Molenstraat 6, 9363BC Marum
Telefoonnummer: 085 876 98 66
Stad: Marum
Route: Molenstraat 6
Postcode: 9363BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMW Meeting Marum BMW Meeting Marum 364 meter Gezellige dag voor zowel auto als motoren die gemaakt zijn door BMW
Van Houten Motoren Van Houten Motoren 1 km Aardige vent. Vakman pur sang. Klein zaakje zoals t vroeger was .... heerlijk. Bmw kl...
Recensies
Super goede service. Weet waar hij over praat en super vriendelijk. Gewoon uitstekend.
Ik koop hier nooit meer! Hier een cadeau besteld voor vaderdag, dit zou binnen 4 werkdagen binnen zijn maar tevergeefs. Geprobeerd naar de winkel te bellen maar niet bereikbaar. Daarna naar de eigenaar zijn 06 gebeld maar werd ook nooit opgenomen. Mailtjes gestuurd waar ik kort af een mail op terug krijg wat mijn ordernummer is terwijl ik die al in de mail had gezet. opnieuw doorgestuurd bleef het daarna weer een tijd stil. Whatsapp berichten gestuurd naar de eigenaar waar ik na een lange tijd pas antwoord kreeg en weer kortaf waar ik niks aan had. Toen ben ik op Facebook gaan zoeken en had ik de eigenaar gevonden. Tim v houten zijn Facebook was up to date dus daar kon hij wel op kijken maar niet naar mijn mailtjes whatsappjes enz.. hij was me gewoon aan het negeren! we waren ondertussen 3 weken verder en was het ontzettend beu! Had zijn familie gevonden via Facebook en heb hem gezegt hun maar een bericht te sturen als hij toch niet reageert. Toen ging alles heel vlug en kon hij wel reageren. Kreeg toen als antwoord dat het product niet op voorraad was en nog 4 weken zou duren en me geld terug kreeg. Had je best eerder mogen doen dan had ik een cadeau voor vaderdag gehad. Je krijgt van mij 1 ster omdat ik je er niet minder kan geven want je bent er nul waard! Waardeloos bedrijf
Tim is eerlijk en betrouwbaar. Het is een kwestie van tijd dat zijn zaak een begrip in het noorden wordt! En super goed hoe hij de mx trainingen aanpakt voor de jeugd. Ik zou mijn kind tijdens deze training wel aan hem toevertrouwen.
Super geholpen door kundige eigenaar.. heeft al mijn motor onderdelen gecontroleerd.. communicatie was prima, recht toe recht aan, maar duidelijk. zeer te spreken en kom hier zeker nog een keer.
Veel problemen met mijn motor gehad, naar meerdere zaken geweest maar was hier toch echt op de goede plek ! Top service. Eerlijkheid staat in deze zaak op 1 !
ik keik hier wel eens door de ramen en dan denk ik wat een moie moteurs maar hep hier nog nooit un moter gekogt
Goed bedrijf goeie info over motoren
Super service! Een echte vakman
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid