facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TV Westerveld

Info

Super gezellige tennisvereniging in het hart van de gemeente Wijdemeren.

Geschiedenis

Tennisvereniging Westerveld is een middelgrote vereniging met ongeveer 770 leden. Het tennispark is gelegen op de grens van Hilversum en ’s-Graveland. De vereniging beschikt over een fraai clubhuis met ruime kleedkamers, douches en een gezellige bar. Er zijn in totaal 8 banen, waarvan 6 gravel en 2 French Court banen. U bent van harte welkom bij onze vereniging.

Het gehele jaar worden op de woensdagmorgen en donderdagavond zgn. toss activiteiten georganiseerd. Op een tossochtend /avond worden alle aanwezigen willekeurig gemixt en ongeacht speelsterkte ingedeeld. Deze activiteit leent zich uitstekend om het recreatieve tennis te combineren met een na afloop gezellig samenzijn in ons sfeervolle clubhuis.

Adres: Kininelaantje 2, 1243 LD 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 035 - 65 62 180
Stad: 's-Graveland
Route: Kininelaantje 2
Postcode: 1243 LD



op zoek naar gerelateerd: T.V. de Rading, TV Westzijderveld, Tennissen Hilversum, HLTC Gooiland, Rojo trompenburg, Tennis Arnhem, Tennisschool Nijmegen, TULP Tennis
Recensies
Plezierige vereniging .
Gezellige kleine club 350 leden bar in eigen beheer dus goedkoop!
Super gezellige vereniging voor zowel jeugd als senioren, leuke activiteiten en voor recreanten en competitie spelers! Kom langs om eens te kijken of doe mee met het single toernooi in juli of het aller leukste Trompenburg dubbeltoernooi van het Gooi eind augustus!!
Prachtig park gezellig mensen , leuke bediening
Altijd gezellig tijdens competitie, drukke toernooien met lekker eten.
Altijd gezellig!
Hele gezellige vereniging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid