facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tutta Lingua

Tutta Lingua

Info

Bij Tutta Lingua leert u de Italiaanse taal op alle niveaus volgens het Europees referentiekader. Tevens levert Tutta Lingua vertalingen, ook beëdigd

Geschiedenis

Op de Tutta Lingua pagina vind je leuke foto's van workshops die ik heb georganiseerd voor mijn cursisten.
Filmpjes die met de Italiaanse taal te maken hebben.
Nieuwtjes over het bedrijf Tutta Lingua

Mijn naam is Fiona Stramigioli en zoals u kunt zien op onderstaand C.V. ben ik een gekwalificeerd docent Italiaans en heb de nodige ervaring in het lesgeven.
Echter een goed docent Italiaans of beëdigd vertaalster word je in de praktijk en de kwaliteiten die mij kenmerken zijn:
flexibel, spontaan, vooruitstrevend en een groot aanpassingsvermogen.
Deze kwaliteiten resulteren in lessen waar cursisten met plezier naar toe gaan!

Verder ben ik lid van “Taal Trainingen Twente”, een samenwerkingsverband van taaldocenten in de regio Twente, die lessen op maat, thuis of incompany aanbieden.

Universiteit van Amsterdam, Italiaanse taal- en letterkunde (doctoraal examen 1995)
Universiteit van Bologna (1992), waar ik 3 tentamens met een 10 heb afgerond.
Sinds 2001 – 2013, freelance docente Italiaans, werkzaam bij taleninstituten en volksuniversiteiten (Brielle, Delft, Nijverdal, Talen Twente te Enschede)
Sinds (1996) Beëdigd vertaler onder wbtv nr.3423
Sinds 2009 directeur van Tutta Lingua, (voorheen F.I.T.T)
2008- 2011 docente Italiaans aan de TIO Hogeschool te Hengelo.
2013 Minor Culturele verschillen Italië -Nederland Hogeschool voor tolken en Vertalers te Utrecht.



"Een cursus Italiaans begint bij Tutta Lingua met een ‘buon caffè’ in een kleine groep om een prettig gevoel voor Italië en de taal neer te zetten. De cursisten leren samen de taal door met elkaar te oefenen op de 4 onderdelen:Grammatica in combinatie met praktijkoefeningenSpreken & schrijvenLuisteren en LezenU leert het meest als u veel persoonlijke aandacht, tijd en ruimte krijgt. Daarom komt u bij de groepscursus Italiaans voor beginners van Tutta Lingua in een groepje van 4 tot 8 personen.Mocht u echter liever privélessen volgen dan kan dit ook in het leslokaal maar tevens via Skype.Tutta Lingua heeft tevens een online cursus Italiaans ontwikkeld voor de cursist die liever in zijn eigen tempo een taal leert."
Adres: Bornerbroeksestraat 87, 7621ae Borne
Telefoonnummer: 0654913996
Stad: Borne
Route: Bornerbroeksestraat 87
Postcode: 7621ae


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Online cursus Italiaans, E learning Italiaans, Cursus Italiaans Amersfoort, Online cursus Italiaans gevorderden, aNewSpring tutta Lingua, Italiaanse les Waalwijk
Recensies
Het seizoen 2022/2023 van de Italiaanse lessen zijn weer voorbij.Ook dit jaar heb ik met plezier de 20lessen+4conversatielessen gevolgd en opnieuw weer verschillende dingen bijgeleerd.Iedereen die de Italiaanse taal wil leren voor bijv.vacantie of om zaken te doen, zijn deze lessen ideaal.Fiona geeft op haar eigen manier les dat is sociaal,spontaan, en zeer professioneel. Ik volgde lessen in groepsverband wat ik als zeer prettig heb ervaren maar er zijn ook andere mogelijkheden.Persoonlijk kan ik iedereen die Italiaans wil leren Tutta Lingua aan bevelen.
Geweldige lerares, Online cursus zit goed in elkaar, fijn dat je elke dag kunt oefenen en in combinatie met de lessen leer je snel. Fantastische taalreis, combinatie van Italiaanse taal leren en de omgeving verkennen. Leerzaam en gezellig. Goed georganiseerd!
Mijn naam is Joost van der Hoek. Sinds kinds af aan ben ik verliefd op Italie, mijn ouders hebben dit met de paplepel erin gegoten. Al spelenderwijs iedere zomer de taal opgezogen, net als al het andere moois van Il Belpaese. De laatste jaren ontstond meer en meer de behoefte om mijzelf de Italiaanse taal nu eens echt goed eigen te maken. Middels autodidactische middelen en zelfstudie lukte dit best redelijk. Echter, een cursus volgen was er nog niet van gekomen, totdat het COVID-19 zich aandiende. Via het blog ciaotutti.nl, werd ik geattendeerd op tutta lingua. L'insegnante Fiona had slim ingespeeld op de huidige situatie en bood een online cursus Italiaans voor beginners aan. Dit was exact wat ik zocht; een jaar lang op eigen tempo de basis van de Italiaanse taal leren, dagelijks oefeningen kunnen maken ook op je iPhone in combinatie met de Memo trainer. Binnen 2 maanden heb ik de eindtoets met succes kunnen afronden. Ook de Webinars die Fiona opgezet heeft, zijn een meer dan welkome aanvulling voor mij gebleken. Fiona beheerst de taal op een geweldige manier en haar liefde voor alles wat Italie brengen en geven kan, straalt er van af. Ook zijn er mogelijkheden, op meerdere logistieke manieren in te vullen, om nog verder de diepte in te gaan met betrekking tot het nog meer en meer eigen maken van de Italiaanse grammatica, taal, uitspraak en het schrijven. Volgende week gaan wij nog 10 dagen naar La Spezia en kan ik mijn opgedane kennis in de praktijk gaan brengen. In het najaar ga ik verder richting A2, of dit middels ZOOM, prive les, webinars, werkboeken of online training zal zijn, dat maakt mij niet uit; Fiona is creatief en haar liefde voor de Italiaanse taal gaat sowieso overgedragen worden. Cordiali saluti!! Joost
Ik heb nu 3 webinars van Fiona gevolgd, over de imperfetto en passato prossimo, le preposizioni en vanavond over de congiuntivo. De lessen zijn door Fiona erg goed voorbereid en je krijgt daarna een heel uitgebreid en compleet overzicht van het behandelde onderwerp per mail toegestuurd. Ik ervaar deze webinars als zeer positief en ze zijn een hele goede herhaling van de behandelde lesstof. Volgende week het laatste webinar over i pronomi diretti e indiretti. Ik doe zeker weer mee en kan het iedereen aanraden.
Al drie jaar les bij deze fantastische leerschool. In een gezellige omgeving speelt Fiona in op alle verschillende niveau's en bijbehorende, persoonlijke wensen. Het is iedere keer weer een feestje om hier te zijn. Ik heb niet alleen veel geleerd over de taal, maar ook over de Italiaanse gebruiken en uitdrukkingen. Bovendien biedt Fiona buiten de lessen om allerlei uiteenlopende mogelijkheden om je nog meer te kunnen verdiepen in de Italiaanse cultuur. Tutta Lingua is wat mij betreft een absolute aanrader!
Met veel plezier en enthousiasme heb ik de blended learning cursus gevolgd. Ik kon thuis op mijn eigen tempo en zo vaak als ik wilde oefenen. De gezamenlijke lessen waren gezellig en leerzaam. Nu ik de cursus heb afgerond kan ik thuis blijven oefenen in de online leeromgeving. Binnenkort wil ik starten met het vervolg op deze cursus. Hier kijk ik erg naar uit! Grazie mille Fiona voor jouw mooie en leerzame cursus.
Ik volg nu bijna een jaar Italiaanse les bij Tuttalingua. De lessen zijn erg uitgebreid en voorzien van voldoende afwisseling. Je leert zowel spreken, luisteren, schrijven en de grammaticaregels in je eigen tempo. Ook leer je veel over de Italiaanse cultuur en gebruiken. Doordat ik in mijn werk dagelijks Italiaans spreek, zijn de lessen voor mij perfect om de taal onder de knie te krijgen! Hoewel ik een jaar geleden bijna woord Italiaans sprak, spreek ik nu toch al een aardig woordje Italiaans. Dus voor iedereen die van plan is om een cursus Italiaans te gaan volgen, dit een echte aanrader! Bravo Fiona!
Ik heb onlangs het eerste jaar flipped classroom afgerond en heb mij weer ingeschreven voor het volgende lesjaar. Dit is voor mij de eerste keer dat ik met plezier een taalcursus heb gevolgd en mij erop verheug om verder te gaan. De methode past prima bij mij. Niet wekelijks de verplichting om ergens naar toe te gaan maar net vaak genoeg om gemotiveerd te blijven. De dagelijkse routine van de oefeningen en het duidelijke overzicht van de lesstof maakt dat ik nog steeds enthousiast ben. Een aanrader overigens voor mensen met faalangst; je kunt net zoveel oefenen als je wilt en weet voor aanvang van de les wat je kunt verwachten.
Met de online cursus leer je in eigen tempo het basis Italiaans. Ik vond de cursus prettig en simpel om te volgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid