facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tusken Diken en Feanen Dierenartsenpraktijk

Tusken Diken en Feanen Dierenartsenpraktijk

Geschiedenis

Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen is een gemengde praktijk met als hoofdlocatie de praktijk in Drogeham en dependances in Surhuisterveen en Zwaagwesteinde.
In onze dierenartsenpraktijk wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende diersoorten:

- gezelschapsdieren, waaronder honden en katten, maar ook konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren;
- vogels, zoals duiven en zangvogels;
- landbouwhuisdieren, zoals runderen, varkens, kippen, vleeskalveren en schapen.

Voor de behandeling van uw paard/pony kunt u contact opnemen met de paardenpraktijk Equinoord (Marum/Drogeham), telefoonnummer 0594-645252.

Ons team bestaat uit vijf dierenartsen en negen assistentes. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisaties en taken. Samen proberen we in een prettige sfeer met elkaar te werken en dit proberen we ook uit te stralen naar onze cliënten, zodat deze in een prettige omgeving gebruik kunnen maken van onze diensten.

We beschikken over een uitgebreide apotheek. Hier zijn, naast vele soorten antibiotica en pijnstillers, ook diervoeders, vlooienmiddelen, wormmiddelen en vele artikelen die met de verzorging en behandeling van uw dier te maken hebben, verkrijgbaar.

Bij grote partijen is het mogelijk om de artikelen voor een gereduceerd tarief te krijgen.

Onze praktijk heeft meerdere mogelijkheden wat betreft laboratoriumonderzoek:
- Bloedonderzoek met behulp van de Vettest. Hiermee kunnen we vele waarden in het bloed bepalen;
- Microscopisch onderzoek van o.a. urine en mest;
- Bacteriologisch onderzoek van melk, urine, mest en uterus. De soort bacterie wordt bepaald en we kunnen ook de gevoeligheid voor antibiotica bepalen;
- Mestonderzoek op wormeieren en coccidiose.

Verder beschikken wij over goede contacten met een aantal grote laboratoria, die voor ons de meest uiteenlopende onderzoeken kunnen uitvoeren.



"Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen is een gemengde praktijk met als hoofdlocatie de praktijk in Drogeham en dependances in Surhuisterveen en De Westereen Zwaagwesteinde.In onze dierenartsenpraktijk wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende diersoorten:- gezelschapsdieren, waaronder honden en katten, maar ook konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren;- vogels, zoals duiven en zangvogels;- landbouwhuisdieren, zoals runderen, varkens, kippen, vleeskalveren en schapen.Voor de behandeling van uw paard/pony kunt u contact opnemen met de paardenpraktijk Equinoord Marum/Drogeham, telefoonnummer 0594-645252.Ons team bestaat uit 5 dierenartsen en 10 assistentes. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisaties en taken."
Adres: Lândyk 4, 9289 LE Drogeham
Telefoonnummer: +31512332650
Stad: Drogeham
Route: Lândyk 4
Postcode: 9289 LE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tarieven Tusken Diken en Feanen, Tarieven dierenarts Drogeham, Tusken Diken en Feanen broodfok, Tusken Diken en Feanen Frank, Dierenarts Drachten, Dierenarts Surhuisterveen, Dierenarts Twijzelerheide, Dierenarts Friesland
Recensies
Mijn oudste hond bleek achteraf een hersenbloeding te hebben gehad. Ik kwam met spoed. En niet bekend met de arts. Zo fijn geholpen. En was eerlijk heen iets gegeven dat de druk van de zwelling af neemt. Op of er onder ook vanwege z'n leeftijd. 17 jaar en 10 maanden. Volledige rust, en geen prikkels. Hij is weer de oude. Gelukkig. En mijn dierenkindjes gaan voor met alles. En alles voor ze over. Z'n hartelijk dank dat u speciaal voor mij naar praktijk was gekomen. Ben u echt dankbaar. Foto met mijn oudste dochter van 18 je die bij hem waakte ook einde aan mijn bed.
100000x dank voor hulp aan spyke dat ik zo laat bij jullie terecht kon. Ik sta zelf op de camping in Friesland en kom uit Leidschendam. Deze arts heeft mij zo goed geholpen. SPYKE is 17 jaar en 10 maanden en had een hersenbloeding gehad. Nu 2 dagen verder door directe hulp van de arts en juiste beoordeling is hij weer redelijk zich zelf. Kan weer lopen, drinkt veel. En kijkt goed uit z'n ogen. Aanspreekbaar. Dat was hij allemaal niet. Bedankt. En als ik weer arts nodig hebt als ik in Friesland bent kom ik gelijk weer terug. Heb zelf 7 chihuahua's foto met spyke en mijn dochter de nacht aan het waken bij hem. Ze zijn samen opgegroeid schelen 1 jaar.
Wij hebben in April van dit jaar een dalmatier gekocht van een gezin uit de Bilt. De hond is gefokt door N.Wiersma uit Driezum. De hond is medisch goed gekeurd door Frank Roest op alles, maar helaas de hond is zo doof als een kwartel. Elk dier heeft recht op leven dus wij voeden hem op en brengen hem groot. Maar deze fokker en deze dierenarts verdienen hun baan niet dit zou gestopt moeten worden. Het draait bij deze griezels alleen maar om geld en anders niet. Ik hoop dat jullie de rest van leven het zo slecht gaat krijgen, en sterft in armoede. Wij houden van alle dieren maar jullie totaal niet. Alles zo snel mogelijk sluiten, het is om misselijk te worden en ik ben nu heel vriendelijk geweest. De hond is geboren op 25-09-2022 in Driezum bij de slechtste fokker die er is. Zegt het voort zegt het voort in het belang van onze lieve dieren.
Onze hond moest met spoed naar de dierenarts omdat hij wat giftigs had gegeten. Wat ik zo fijn vond is dat de desbetreffende dierenarts zo rustig bleef. Het is gelukkig allemaal goed gekomen. Bedankt voor de goede zorgen!
Jammer, bel je voor een 1 malige afspraak omdat onze oude kat van 16 jaar waarschijnlijk begoten is met bijtende vloeistof wordt je afgewezen omdat er een patiënten stop is. Lekker dier vriendelijk! 1x en nooit weer deze dierenarts, dan maar wat verder rijden naar een praktijk die wel hart voor de dieren heeft
Een hele fijne praktijk waar ze nog echt om dieren geven. Ze nemen de tijd voor hun uitleg/motivatie w.b.t hun keuze voor medicatie of behandeling en proberen je niet van alles aan te smeren zoals tegenwoordig bij veel dierenartsen de gewoonte is.
Deze dierenarts heeft mijn pup een goeie gezondheidverklaring gegeven. Waarschijnlijk is de pup van een hobby?fokker niet eens lichamelijk gecontroleerd. Pup mist kussentje onder 1 pootje en mist een stuk van een teentje
Helaas willen ze hier geen nieuwe patiënten vanwege een stop... Beetje jammer als je erg graag geholpen wil worden en gewoon wil betalen...
Super goede praktijk zelfs midden in de nacht staan ze klaar en komen wanneer dit nodig is.
Erge goeie begeleiding bij de euthanasie van onze 16 jarige erg zieke poes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid