facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turnhout Auto's

Turnhout Auto's

Info

Turnhout Auto's is een fris en transparant bedrijf binnen de automotive branche. Een autobedrijf gespecialiseerd in jong gebruikte auto's.

Geschiedenis

Turnhout Auto’s is een energiek, laagdrempelig en RDW-erkend familiebedrijf. Patrick en Maaike Turnhout (broer en zus) staan garant voor een zeer prettige en ongedwongen manier van zaken doen. Met een omzet van 750 auto's per jaar is er een continu wisselend aanbod van occasions in alle prijsklassen en met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en voorzien van onderhoudsdocumentatie en gegarandeerde kilometerhistorie middels de Nationale Auto Pas (NAP). Door scherp in te kopen en de lage overheadkosten kunnen de occasions scherp worden aangeboden.
Bij Turnhout Auto’s komt u niet voor verrassingen te staan. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Zij rekenen slechts € 250,- kosten rijklaar maken. Dit is inclusief garantie (afhankelijk van bouwjaar en kilometerstand), een controlebeurt, car cleaning interieur/exterieur en een nieuwe APK keuring.



"Turnhout Auto's is een familiebedrijf / autobedrijf in Roelofarendsveen met een specialisatie in Volvo's. Turnhout Auto's heeft de grootste voorraad Volvo XC90 2.0 T8 Twin Engine / Recharge. Broer en zus Patrick en Maaike staan voor een prettige en ongedwongen manier van zaken doen. Volvo occasions met onderhoudsgeschiedenis en logische tellerstanden worden altijd keurig met goede garantie afgeleverd."
Adres: Noordeinde 142, 2371 CX Roelofarendsveen
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordeinde 142
Postcode: 2371 CX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Heemskerk Auto Heemskerk 818 meter Goed geholpen en ik hoop dat zo blijft
Autogroothandel Treur Autogroothandel Treur 1 km Gladde praatjes en slechte auto's. De auto die ik gekocht had bij dit bedrijf ging k...
TruckStore Holland TruckStore Holland 1 km Sinds september 2014 is TruckStore Nederland gevestigd aan de Pasteurweg 1 in Roelofa...
Recensies
Zeer tevreden met de Volvo die ik bij Turnhout Auto's heb gekocht, zeer prettig geholpen niet alleen tijdens de aankoop maar ook daarna. Een afspraak is bij hun ook echt een afspraak en komen ze na , ook qua service en garantie. Kortom een betrouwbaar autobedrijf waar ik graag weer een volgende Volvo zou kopen.
Vorige week bij Turnhout Auto's een youngtimer gekocht, een Volvo V70. Deze is in perfecte staat en we kregen ook nog eens de volledige historie qua onderhoud mee. De garage staat vol met mooie Volvo's meer nieuwe dan youngtimers en ze hebben hier echt heel veel verstand van deze auto's! We hebben nu een auto die heerlijk rijdt en waar we zoals het er nu naar uitziet nog een aantal jaar heel veel plezier van gaan hebben. Dank voor de uitstekende service!
Bij de aankoop van onze Volvo XC 60 dit najaar hebben wij wederom een persoonlijke, eerlijke en adequate service ondervonden. No nonsens, geen poppenkast absoluut een aanrader om bij Maaike en Patrick een auto te kopen.
Ik vond er dit jaar mijn prachtige volvo V90 cc. De hele aankoop heb ik moeiteloos met hen kunnen regelen via email en telefoon, daar de wagen voor export was. Ook bij de export hebben ze mij met al het papierwerk geholpen. Top wagen, van een top bedrijf. Zeker de moeite om langs te gaan wanneer je zoekt naar een betrouwbare occasie.
Fijne verkopers. Mooie showroom. Goede service! Koffie mwah. Mocht ik ooit opnieuw een Volvo kopen, ga ik weer naar Patrick en Maaike! V70 is als een Nord Face jas voor filmmakers ; Bedankt voor de goede service guys!
Wat een ontzettend fijn, betrouwbaar en geweldig bedrijf! Een grote collectie Volvo's, ze stonden er allemaal heel goed bij. Wij vonden onze droomauto, de auto werd echt perfect afgeleverd. We hebben zelden zo'n fijn autobedrijf meegemaakt en het voelt 100% vertrouwd en we weten nu dan al zeker dat zij onze hofleverancier zullen blijven. Enorm bedankt Patrick en Maaike! Liefs van ons
Dit is uitzonderlijk. Het vinden van een goede auto is lastig. Turnhout auto's heeft een heel mooi assortiment, daarnaast heel veel positieve echte reviews. Ik besloot om deze keer niet tot het uiterste te onderhandelen maar gewoon direct op het voorstel van Patrick in te gaan. Ik vind dat bij goede service een gezonde marge hoort. Na enige tijd kwam er een mankement bij de jonge Volvo aan het licht. Het roetfilter zat vol, er waren meerder opties om dit te herstellen. Patrick bood mij de beste oplossing aan, niet de goedkoopste. Het moet raar lopen als dit autobedrijf niet ook onze volgende auto gaat leveren. Overigens heb ik 2 uur moeten rijden om de auto op te halen, achteraf meer dan waard. Ik heb een fijne auto gekocht van een betrouwbaar team. Aanrader
Wat een genot om, na een zoektocht van 5 maanden vele bezichtigingen en proefritten verder, eindelijk bij een autobedrijf uit te komen waar alles klopt! Ontzettend prettig contact, telkens een snelle, vriendelijke en uitgebreide reactie bij mijn vele vragen, een auto die er precies zo bijstond als geadverteerd, en dan nog de vriendelijke, enthousiaste en eerlijke eigenaren Patrick en Maaike. We zijn ontzettend blij met onze ''nieuwe' aanwinst en hebben mogen ervaren dat ook het stukje garantie ná de aanschaf, méér dan in orde is! Mocht deze Volvo, net als onze vorige, óók richting de 4 ton gaan, dan is het prettig te weten dat we vanaf nu een adres hebben waar we terecht kunnen! De reis van 210km hebben we er héél graag voor over gehad!
Er is hier een hele fijne sfeer en ruime keuze uit auto's. Turnhout auto's is geen doornsee zaak met gladde verkopers, maar een professioneel bedrijf met een zeer fijne sfeer. We zijn zeer goed geholpen en de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn ze bereid om het stapje extra te doen voor hun klant. Dit doen ze met persoonlijke aandacht en oprechte interesse.
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Open, eerlijk en oprecht. Leuke voorraad van nette auto’s. Zeer goed geholpen met de aankoop, het rij klaar maken alsook de aflevering. Echt een top ervaring. Voor een volgende Volvo klop ik zeker even aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid