facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turks Restaurant Ege

Turks Restaurant Ege
Adres: Rivierstraat 36 , Eindhoven 5615 KB, NL
Telefoonnummer: 040 257 3379
Stad: Eindhoven
Route: Rivierstraat 36
Postcode: 5615 KB


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: ege eindhoven menukaart, turks restaurant eindhoven hoogstraat, turks restaurant eindhoven, rivierstraat 36 eindhoven, ekin eindhoven, restaurant hoogstraat eindhoven, turkse restaurant eindhoven kruisstraat, turkse ontbijt eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Turkoise Turkoise 218 meter Het eten was erg goed! Misschien tikje minder gevarieerd dan dat ik gehoopt had, miss...
Eethuis Vestdijk Eethuis Vestdijk 1 km Beste eetgelegenheid van Eindhoven! Kapsalon, moussaka , turkse pizza en brood.. al...
Pikado Pikado 1 km Wat een Super zaak! Je bestelt en ze zijn elke keer binnen 15 minuten bij mij, bestel...
Mega Doner Mega Doner 2 km Zeer slecht krijg heel weinig En alles is kou Geen aanrader
Döner Point Döner Point 2 km Goed eten, was heerlijke maaltijd. Prettig geholpen. Zeer netjes binnen.Aanbevolen ge...
Antep Tatlisi Antep Tatlisi 2 km Ik kom hier meestal voor de kunefe. Die is over het algemeen erg lekker. De linzensoe...
Hanedan Hanedan 2 km Lekker eten en goede prijs. Wij hadden een mix grill voor 2 personen. Super uitgebrei...
Recensies
Het eten was op zich wel lekker maar de belachelijk lange tijd van het wachten had de avond al verpest. En gezelschap van 10, waarbij er maar 8 eten kregen na anderhalf uur wachten. Die andere twee moesten eten toen wij het al op hadden. De dame in de bediening was onbeschrijflijk onbeschoft. Ze vroeg of er iemand nog iets wilde drinken, voordat we iets terug komen zeggen zei ze letterlijk: krijg ik nog antwoord.... heel bijzonder. We hebben wel een leuke avond gehad maar dat was ondanks dit restaurant, niet dankzij. Ik ga er zeker nooit meer terug.
Mooie opmaak gerechten maar de hoeveelheden worden met de tijd steeds minder. 1 klein schaaltje groenten waarvan we verbaasd waren dat het voor 2 was. Het kwam ruim een half uur voor het hoofdgerecht zodat we het maar snel opgegeten hebben voor het koud was. En bij hoofdgerecht geen rijst. Kwaliteit mix grill ok maar niet bijzonder. Het blijft hier moeilijk om alles tegelijk op tafel te krijgen en altijd heel lang wachten terwijl het niet eens druk is. Ik ging hier altijd graag heen maar helaas is alles bij elkaar de reden dat niet zo snel meer te doen.
Tot een jaar of vier geleden zijn we zijn hier al een keer of vier eerder geweest. Altijd super enthousiast. Uitgekeken naar een nieuw bezoek, maar wat een tegenvaller was dat. Dik anderhalf uur moeten wachten op een voorgerecht en drie ! uur op het hoofdgerecht. In al die tijd is er maar één keer door de bediening gevraagd of we iets willen drinken en totaal geen reactie dat het wel erg lang duurde. Dit was voor ons helaas de laatste keer.
De gerechten waren heel erg lekker! Zeker een aanrader!Eten: 5/5
Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel/eigenaars
Klein restaurant. Uitgebreide kaart. Bediening niet al te best. 2 uur gewacht op voorgerecht. Ook hoofdgerecht duurde lang, waardoor we geen nagerecht hebben genomen.
Na een eerdere goede ervaring hier weer gaan eten, met goede verwachtingen. We voelde ons echter al snel niet op ons gemak door zowel de oudere als de jongere dame in de bediening. De wijn en de voorgerechten waren goed en kwamen redelijk snel op tafel. Na 2 uur gewacht te hebben op het hoofdgerecht hadden andere tafels om ons heen hun eten al op terwijl ze na ons binnen kwamen. Toen maar even gevraagd waar ons eten bleef. 10 minuten later kregen we het en het smaakte goed. Maar aangezien we ons hier niet op ons gemak voelde vanwege het personeel toch niet zo'n goede ervaring gehad. Hopelijk komt er verbetering in, want de potentie is er zeker.
Zeer hoge kwaliteit eten en erg vriendelijk personeel. Moeilijk om te kiezen van het menu, alles klinkt lekker! Ga hier zeker heen als je een avond lekker, gezellig en rustig wil eten zonder haast.
Heerlijke gerechten, veel keuze en fantastisch gepresenteerd!!!
Een overheerlijke keuken. Zeer verfijnd in smaken en origineel. We hebben overheerlijk gegeten. Daarnaast ook ontzettend lief personeel. Een feest om hier te eten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Turks Restaurant Ege met het openbaar vervoer


Eindhoven, Rivierstraat 20 meter
15
16
Eindhoven, Rivierstraat 70 meter
15
16
Eindhoven 160 meter
Eindhoven, Heilig Hartkerk 210 meter
15
16
Eindhoven, Heilig Hartkerk 230 meter
15
16

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid