facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turks Consulaat

Adres: Westblaak 2 , Rotterdam 3012 KK, NL
Telefoonnummer: 06 41024588
Stad: Rotterdam
Route: Westblaak 2
Postcode: 3012 KK



op zoek naar gerelateerd: Turkse consulaat Rotterdam afspraak maken, Turkse consulaat afspraak maken, Rotterdam Konsolosluk Randevu, Hollanda Konsolosluk randevu, Turkse Consulaat Rotterdam contact, Turkse consulaat Nederland, Turkse consulaat Amsterdam, Turkse Consulaat Deventer
Recensies
Bezoek gaat op afspraak, maar niet denken dat je gelijk aan de beurt komt. Nee hoor 3 uur lang wachten totdat je aan de beurt bent. Echt waardeloos dit. En dan een chagrijne dame aan de balie die niet eens jouw gezicht aankijkt. Ze verdienen geen eens een halve ster.
Wat een slechte consulaat zeg niet normaal 30 minuten wachten aan de lijn en nog steeds niemand kunnen spreken
Ik wacht al 2 maanden op me paspoort terwijl dat allang al klaar had moeten zijn. Klantenservice is zeer slecht tot helemaal niet te bereiken. Niet eens 1 ster waard.
Verademing om op afspraak te komen i.t.t. vroeger, toen je nummertje moest trekken en uren plaats moest nemen in een overvolle wachtkamer. Nu was ik binnen een uurtje klaar !
Waardeloze consulaat, typisch op zn turks. Waardeloze website, niet duidelijk met het maken van afspraken voor alles. Bellen kan je ook niet want die nemen nooit op.
Snel aan de beurt en vriendelijke behulpzame personeel.
Bij aanvang aan de deur wordt gevraagd via de intercom of je een afspraak hebt. Je dient je voor en achternaam door te geven. Na de controle ga je door de metalen detector en dien je alles uit je zakken te halen en in een bakje te doen net zoals op het vliegveld. Eenmaal binnen geef je aan de balie door wat voor afspraak je hebt en je gegevens. Goed geholpen.. efficient en snel.. zeer dankbaar voor de medewerkers van het Turks Consulaat in Rotterdam.
Niet eens 1 ster waard. We worden van kastje naar muur gestuurd, eerst zeggen ze dat we niet genoeg documenten hebben zonder dat ze er naar gekeken hebben. Op onze volgende afspraak hebben we alles, is het nog steeds niet goed. Daarna toch goedgekeurd en zeggen ze dat de visum op tijd komt. 400 euro neergelegd voor ze en dan komen ze met dat het niet meer op tijd komt. Hele vakantie weg en geld ook kwijt. Heel slecht geregeld van Turks Consulaat
Online mijn afspraken ingepland, in de bevestigingsmail stond al wat je allemaal moest meenemen, ik had een twijfel geval, gebeld en werd netjes te woord gestaan en werd geinformeerd over wat er allemaal aan papierwerk mee moest. Eenmaal in het consulaat verliep alles vlot, ondanks dat ik meerdere afspraken had staan. Voor de rest zijn het aardige behulpzame ambtenaren die er voor ons staan, laten we alsjeblieft dit niet vergeten. Ik sta liever in het consulaat waar je bijna alles onder 1 dak kunt regelen dan dat je moet vliegen naar TR om daar allerlei instanties af te gaan.
Met geluk vind je een behulpzame medewerker aan de telefoon. Aanvraag en betaling voor vernieuwing paspoort gaat vlot, maar vervolgens wacht je belachelijk lang om deze op te kunnen halen. Na meer dan 1 maand wachten nog steeds niks. En als je belt voor info wordt er gedaan alsof je ongeduldig bent. Wat een schande.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Turks Consulaat.

Rotterdam ambassade

openingstijden, locatie, vervoer. Westblaak 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Turks Consulaat adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Turks Consulaat. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Turks Consulaat delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brazilian Consulate-General Brazilian Consulate-General 1 km O Consulado Brasileiro mudou para: WTC [World Trade Center] Amsterdam Torre A – no 6º...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid