facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turkiyem Bakkerij

Adres: Berghemseweg 23 , Oss 5348 CA, NL
Telefoonnummer: 0412 628 994
Stad: Oss
Route: Berghemseweg 23
Postcode: 5348 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super lekkere dürum ook kip! en zeker niet te duur! Aardig personeel en je wordt altijd snel geholpen ondanks dat het rond het middaguur er altijd erg druk is, ook en goed teken! Een aanrader!
Ik kom hier al meer dan 25 jaar,en dat is niet voor niks. De kwaliteit,prijs en de klantvriendelijkheid is hier goed... als de Turkse bakker deze review leest, dan zeg ik hem nu dat ik de komende 25 jaar ook nog trouw elke week aankom.
Heerlijke Lahmacun turkse pizza met salade is echt lekker en ook goede prijs. Ik advieseer het iedereen. Echt super. Mvg, Canatan
Lekker verse brood, pizza en bladerdeeg producten. Lekkernijen voor iedereen
Fantastische service, lekkerste döner van Oss, en vriendelijk personeel! Nooit meer naar Oostwal!
Super service. Fantastische plek. Beste döner tent van Oss!!!!
Lekker eten hier Aardig personeel kom er elke zaterdag Groetjes aan voodoo
De pistache baklava is verrukkelijk, het sesambrood is heerlijk, de hartige snack met fetakaas smaakte evenals de doner goed. Het enige minpuntje was de bediening die weinig oog en oor had voor het opnemen van mijn hele bestelling.
Yaprak donner echte doner is een aanrader! Serieus het beste broodje doner wat ik ooit heb gehad tot nu toe... puur vlees, goed gekruid dus geen gemalen gehakt doner. aardig personeel ook... ze werken er keihard voor maar het resultaat is echt goed.
Om maar meteen met de deur in huis te vallen en zoals de Turken het zouden zeggen... Seni Seviyorum Turkiyem Bakkerij. Maw ik hou van je Turkse bakkerij. Ik kom hier reeds 20 jaar en zie door de jaren heen deze mensen met hart en ziel werken voor hun zaak. Hoogwaardige kwaliteit Turks brood, lekkernijen en kwaliteit Doner. Tip top in orde en zeker een aanrader voor iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid