facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turfcafe

Turfcafe

Info

Eten en feesten in een oude turffabriek!

Uw feest op een unieke locatie, of een heerlijke catering op locatie? Het turfcafé biedt deze mogelijkheden allemaal! Hiernaast is het ook mogelijk om een heerlijke lunch te nuttigen van woensdag tot vrijdag!

Adres: Kanaalweg 18, 7761 ph Schoonebeek
Telefoonnummer: 0524532219
ln.efacfrut@ofni
Stad: Schoonebeek
Route: Kanaalweg 18
Postcode: 7761 ph



op zoek naar gerelateerd: turfcafe schoonebeek menu, wolfshoeve schoonebeek, turfcafe openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Comidas y mas gustitos Peruanos Comidas y mas gustitos Peruanos 2 km Vertaald door Google Als je op zoek bent naar alles, van drankjes tot desserts uit ve...
Recensies
Niet mijn ding, alles was nog precies zoals 40 jaar geleden en het ruikt echt wat muffig. Ik weet niet zeker of dat ook bij het decor hoort.Eten: 3/5
Geweldig gebouw, heerlijk eten en een perfecte lokaties voor een mooi feest. Echte horeca mensen die je goed verzorgen. Tevens onze thuislokatie van "Motorclub Schoonebeek".
Superleuke tent om een bedrijfsfeest te hebben. Heb super gegeten bbq arrangement op een prima te vinden locatie. Blij personeel, goed voedsel en vermaak en genoeg parkeer ruimte..
Hoewel de buitenkant van deze oude turffabriek er niet uitnodigend uitziet, is het op het terras en binnen erg gezellig. Mooi donker hout en oude spulletjes ter decoratie. Het feestje dat we er vierden was perfect georganiseerd. Lekkere, originele hapjes, ook rekening houdend met vegetariërs. Leuke, vlotte bediening. Een aanrader.
Erg gezellige gelegenheid voor hapje, drankje en besloten feesten.....Eten: 5/5
Een eetcafé waar de liefde voor de klant centraal staat en die gaat dan ook door de maag! Enorm gastvrij en gemoedelijk.
Leuk en gezellig,maar in deze tijd van het jaar wel heel veel wespen. Goed en vriendelijk geholpen en we gaan er vast nog eens binnen een natje en een droogje doen.ziet er écht keurig uit.
Leuke locatie voor een familiefeestje. Lekker goed verzorgd buffet.
Super leuke plek. Beetje ouderwets gezellig met spelletjes en leuk personeel. Lekker gegeten tijdens een bruiloft.
Wat een verrassing dit restaurant! Het Turfcafé geeft tijdelijk het roer omgegooid en serveert nu a la carte heerlijke maaltijden met veel streekproducten, naast het compleet verzorgen van feesten en partijen. Een gezellig restaurant en fijn terras aan het water. Een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid