facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turf Real Life Gaming

Turf Real Life Gaming

Info

Bij Turf in Aalsmeer kun je in groepen van 4 tot 15 personen met elkaar de strijd aangaan in onze Western 'Real Life Game' of lasergame arena

Geschiedenis

Bij Turf Aalsmeer kun je met 4 tot 15 spelers de strijd met elkaar aangaan in 2 of 3 teams in onze 'Real Life Game' in Western thema of in een potje lasergamen. Naderhand kunnen jullie je ervaringen bespreken in onze gezellige bar!



"Unieke uitjes op bijzondere locaties. In het spel 'Gold Creek' ga je in 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team 70 minuten strijden om welk team het meeste goud weet te verdienen in het 230 vierkante meter grote dorpje uit het Wilde Westen. Een unieke combinatie van een escape room en lasergamen in 1 spel. Of speel op het 115 jaar oude Fort Kudelstaart, in de 50 meter hoge watertoren van Aalsmeer of ons spel op de Westeinderplassen; Turf biedt diverse bedrijfs- en kinderfeestjes in en om Aalsmeer."
Adres: Oosteinderweg 287f02, 1432AW Aalsmeer
Telefoonnummer: 0612688037
Stad: Aalsmeer
Route: Oosteinderweg 287f02
Postcode: 1432AW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:45
Dinsdag: 11:00 - 23:45
Woensdag: 11:00 - 23:45
Donderdag: 11:00 - 23:45
Vrijdag: 09:00 - 23:45
Zaterdag: 09:00 - 23:45
Zondag: 09:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Escape room Aalsmeer, Escape room Watertoren Aalsmeer, Escape room Hoofddorp, Bedrijfsuitje Aalsmeer, Gold Creek Aalsmeer, Escape room Uithoorn, Escape room Amstelveen, Ford ka Kudelstaart
Recensies
Een geweldige plek voor jong en oud om een aantal uur plezier te hebben. Kinderen kunnen hier een geweldige verjaardag vieren, en uren veilig rond rennen in het Wilde Westen. Het is meer dan ouderwets lasergamen, het is goud zoeken en Escape Rooms met mooie uitdagingen om eruit te komen. De kinderen hebben genoten. De mensen die er werken zijn zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Erg leuk! Met een team hier geweest om te lasergamen in combinatie met een escaperoom. Vervolgens lekker gegeten bij zaai kweek oogst. Zit er naast!
Wat een geweldig teamuitje hebben we hier gehad! De combinatie van een escape room met het laser gamen is uniek en vooral heel erg leuk!
Wat een ontzettend leuke variant van Escaperoom. Verlaat je huis in het dorp en ga op zoek naar zoveel mogelijk goudstaven. Steel ze van de andere teams dmv lasergamen of puzzel lekker door. Leuke combinatie en de tijd vliegt om. Goed gemaakt en uitstekende begeleiding!
Met een eigen gezelschap in teams tegen elkaar, dus geen 'vreemden' en -proof. Ik had gewild dat we nog uren door konden gaan! Combinatie van escape room en laser gamen, de puzzels zijn een echte uitdaging. Goede begeleiding en superleuk decor! Aanrader!!
Een ontzettend leuke plek om te lasergamen! Een geweldig dorpje in westernstijl met prachtige gebouwtjes inclusief kerk en saloon, spannende sfeer en muziek en heel veel plekken om je te verstoppen. Uniek dat het hier ook met een kleiner gezelschap kan en dus niet zo'n lawaaiige entertainmentfabriek als andere gelegenheden. Met vier meiden van 13 jaar bezocht dan moet je wel reserveren voor 6 personen, maar dat had ik er graag voor over en de meiden hebben het geweldig gehad! Wij komen graag terug en zijn ook erg benieuwd naar de real life game waar zoveel goede reviews over te lezen zijn. Ontvangst en begeleiding tijdens het spel waren uitstekend door de sympathieke jongen die het runt. Slechts op kleine afstand van Amstelveen en Amsterdam. Aanrader!!
Wilco de eigenaar, bedenker en bouwer heeft het goed voor elkaar in Aalsmeer. Hij heeft een prachtige uitdagende escaperoom gemaakt met het theam Gold Creek. Ontvangst is prima, leuke ambiance. Hierna wordt er een goede speluitleg gegeven en ga je de ruimte in. Als je binnenkomt stap je echt in de sfeer van het Wilden Westen. Keuze muziek is prima en af en toe wat rook door de ruimte heen. Het spel zonder veel te verraden is op sommige vlakken best lastig, maar daarvoor is het juist een uitdaging. De room duurt 70 minuten. Het extra spelelement met de laserguns is erg leuk. Ik zeg doen !
Hier genoten van een vrijgezellen feest. Deze combinatie van lasergamen en escaperoom is geweldig! Het spel zit goed in elkaar waardoor je veel teambuilding, actie en plezier ervaart. Zeker een aanrader om gedaan te hebben!
Super gave combi van escaperoom, samenwerken en lasergame. Je speelt tegen een ander team wat het meteen vanaf minuut 1 spannend maakt. Veel verschillende soorten puzzels en techniek, goed doordacht en leuke verassende elementen. Echt een aanrader!
Super leuke escaperoom/lasergame spel gedaan met z'n zessen! Erg vriendelijke gastheer, die ons ook goed hielp tijdens het spel zelf wanneer nodig. Zeker waard om nog een keer terug te gaan, zeer unieke ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid