facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Turbo Tweewielers Strijen

"We hebben dit winkelbedrijf opgericht omdat we vonden dat het huidige winkelaanbod niet goed genoeg was.We wilden hoogwaardige producten verkopen tegen een redelijke prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo te zien is dit een gouden formule, want ons bedrijf maakt een onstuimige groei door."
Adres: Boompjesstraat 35, 3291aa Strijen
Telefoonnummer: 0786744124
Stad: Strijen
Route: Boompjesstraat 35
Postcode: 3291aa



op zoek naar gerelateerd: Hubertus fietsen, Fiets Strijen
Recensies
Staat al jaren in deze zaak en vriendelijke man die weet waar die over praat
Goede fietsenmaker met verstand van zaken en liefde voor het vak. Kwam hier toevallig -op fietsvakantie- met twee gebroken spaken en een slag in mijn achterwiel. Ik werd uitvoerig geadviseerd, goed geholpen en met een nieuw veel beter handgespaakt wiel fietste ik drie uur later weg. Prijzen vallen erg mee. Als ik niet zo ver weg zou wonen zou ik veel vaker langskomen.
Bouwt je gewone fiets om tot e-bike met de modernste spullen voor een prijs waar je nergens een e-bike voor kunt kopen. Ook bij Stella niet! Maar je moet wel wat geduld hebben want alles is handwerk en wordt nadat details zijn afgesproken, speciaal voor UW fiets besteld.
Echt een vakman die nog weet hoe je een kwalitatieve fiets moet bouwen. Wordt netjes geholpen en zet kwaliteit boven de prijs.
Afleverfouten van collega uit Dordt hersteld. Heft mijn ostrichoo fantastisch getuned!
Wat een top fietsenwinkel is dit zeg! Hier is de klant echt KONING met heel veel vakwerkTubo Tweewielers uit Strijen, bedankt voor de geweldige ombouw van onze fiets naar een volwaardige e-bike Onze zoon is er echt heeeeel blij mee
Op zich goede service maar winkel laat te wensen over: klein, krap, assortiment niet Up to date...
Zeer ervaren monteur. Behulpzaam en mooie prijzen
Prut winkel 2 sterren omdat mijn fiets het weer doet volgende keer ga ik naar Batenburg of die nieuwe in de Kerkstraat
Goede snelle service van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid