facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tulpenwandeltocht

Tulpenwandeltocht

Info

De Tulpentocht, te voet of per fiets langs de prachtige tulpenvelden op Goereeee-Overflakkee! Zaterdag 20 april 2019. Opbrengst voor goede doelen!

Adres: Oostplaatseweg 1, 3241 LV Middelharnis
Telefoonnummer: 06-51278823
moc.kooltuo@thcotlednawneplut
Stad: Middelharnis
Route: Oostplaatseweg 1
Postcode: 3241 LV



op zoek naar gerelateerd: tulpenwandeltocht middelharnis 2018, tulpentocht goeree overflakkee, tulpentocht 2018, tulpenwandeltocht flakkee, tulpenwandeltocht 2018 noordoostpolder, tulpentocht 2017, tulpenwandeltocht 2018 andijk, tulpenroute goeree overflakkee
Recensies
Wandelaars, fietsers en scootmobielers kunnen tijdens de tocht genieten van de schitterende tulpenvelden in de polders van Goeree-Overflakkee. De wandeltocht kent 3 afstanden, 11 km, 17,5 km en 25 km. De fietstocht is 29 km en heeft een andere route dan de wandelroutes. Deze route is ook geschikt voor scootmobielers.
Heel erg mooi deze tulpen en narcissen velden. Altijd mooi om te zien rond half april.
De tulpenroute is alleen voor de auto of fiets, helaas geen wandelroute. Maar ondanks dat bij diverse bollenvelden uitgestapt en om het veld een “ommetje” gemaakt.
Perfect , lekker rustig en zelf overal heen rijden
Mooie route langs schitterende tulpen velden
Mooi met al due bloemen .
Echt prachtig
Was prachtig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid