facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tulp

Tulp

Info

Tulp is een singer-songwriter band opgericht eind 2016 op de Podium Academie te Almelo

Geschiedenis

Tulp is een eigen werk band met zowel Nederlands- als Engelstalige nummers.

Bestaande uit;
Sharon Dekkers - vocals, gitaar
Moos te Velthuis - Basgitaar
Simon Reitzema - elektrisch gitaar
Tygo de Groot- beat maker, mixer
Tjeerd Wessels - drums, cajon

Adres: Sportlaan 2, 2352HX Zaandam
Stad: Zaandam
Route: Sportlaan 2
Postcode: 2352HX



op zoek naar gerelateerd: Tulp 1 hoeveel personen, Partycentrum Zaandam, De Tulp Amsterdam, Dugun salonu Amsterdam, De President Zaandam, Partycentrum Amsterdam, Trouwzaal gemeentehuis zaandam, Buurthuis Zaandam huren
Recensies
Een hele mooie zaal, groot we waren met 200 man en het was netjes, dames hebben alles volgens het schema gedaan. Muziek was goed. Gewoon onvergetelijk dag gehad.
Vaak geweest hier voor henna/bruiloft. Service is goed. Soms is er toch gebrek aan parkeerplek, gelukkig is er dan nog ruimte in de woonwijk
Zeer onbeleefde en onprofessionele zaaleigenaar inclusief zijn zoon. Komen afspraken niet na en zijn oplichters. Zaal is erg klein en ze vragen een hoofdprijs voor en drijven de prijs op met hun marktpraatjes, niet erin trappen! Deze zaal is het niet waard, de zaal bevindt zich in een woonwijk. Je moet hier erg rekening houden met de omgeving, je veroorzaakt snel geluidsoverlast!
1 ster omdat alleen de geluidsinstallatie en lichtsterkte zeer en zeer slecht was. Waarom worden dit soort zalen waar voornamelijk Turkse bruiloften gehouden worden niet gericht op goed geluid en lichtsterkte. Huur eens een goede licht en geluidstechnicus in om de zaal aan te passen met echo dempers etc.
Moderne feestzaal met twee verdiepingen. Voldoende toiletten. Horeca en eigen parkeergelegenheid. Goede bediening, een aanrader.
Mooie zaal met dansvloer in het midden, parkeren in de wijk kan een probleem zijn .
Goed netjes mooi
De zaal was ongelooflijk vies, er was niks schoon gemaakt. De eigenaar van de zaal was vreselijk onbeleefd, terwijl wij een bruiloft aan het organiseren waren. Hij snauwde de bruid af en haar zuster, had de verkeerde stoel hoezen op de stoelen gedaan, de tafelkleden waren gekreukt en vies en over alle tafels lag een stuk plastic wat wij niet mochten verwijderen. Deze plek was een drama, gelukkig was het huwelijk ondanks dat wel geslaagd.
Een erg mooie grote zaal! Leuk interieur van binnen, net zo n ballroom als van assepoester. Ook hangt er een schitterende kroonluchter midden op het plafond!
Zeer goed verzorgde locatie voor de voornanelijk turkse bruiloft. Tevens te huur voor andere activiteiten. Mooie inrichting. Lichte kleuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid