facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tulip Inn Bodegraven

Adres: Goudseweg 32, 2411HL Bodegraven
Telefoonnummer: +31 172 65 00 03
Stad: Bodegraven
Route: Goudseweg 32
Postcode: 2411HL


Recensies
Het heet nu Gr8 hotel. Ben er 2 nachten geweest én niks te klagen over de kamer én een heerlijk bed. Alleen geen koelkast en geen slot op de toilet en mis een toiletborstel én geen privacy als je aan het douchen bent. Niks te doen in het hotel én geen barretje waar je íets te drinken kunt kopen. En erg jammer geen terras om even lekker buiten te zitten... Maar wel heel vriendelijk personeel
De kamers zijn goed en schoon .het personeel is aardig en behulpzaam. Een groot nadeel is echter het restaurant dat is los van het hotel, het sluit al om 21.00 uur. Zo kan je na 21.00 uur niets meer drinken of eten. Een bar was ook niet aanwezige, hoewel dit wel was aangegeven op de website. Drank automaat was ook defect. Ik hoop dat dit snel wordt opgelost. Dit was bij tulip inn Bodegraven.
Het hotel wordt verbouwd. En dat is ook nodig. Beetje verouderd. Kamer ruikt een beetje vreemd. Alles is wel goed schoon en vriendelijk personeel. Eten doe je bij La Place dat er aan vast zit. Wel weer apart betalen. Momenteel geen wifi op de kamer. Avond eten doe je beter in Bodegraven zelf. Is gezelliger.
Netjes schoon niet duur.centraal even wennen zelf inchecken als je dat nooit gedaan hebt op deze manier.ontbijt bij la place ook netjes. Warm eten ook goed maar denk dat men zich ivm toeloop beetje met inkoop verkeken hadden maar ook dat kwam goed dus zeker een aanrader
Locatie prima langs dat A12. Hotel heeft zelf geen faciliteiten, maar La Place en McDonalds liggen er naast. Eenvoudige maar nette kamer zonder veel voorzieningen wel tv, maar geen koelkast, föhn, waterkoker etc Grootste nadeel is misschien wel dat er nog geen wifi is.
Ik had best een paar minder goeie recensies gelezen over dit hotel, maar ik ben echt heel tevreden. Best een ruime kamer, mooi tvtje, goed schoon, grote badkamer zelfs met bad. Geen vijf sterren gegeven door de bedden en ons raam die niet helemaal goed kon dicht kon.
Wa niet nog niet eerder binnen geweest. Schoon. Netjes. Opgemaakte bedden. Een tweepersoons matras had fijner geweest dan 2 eenpersoons gevallen. Een verstelbare massage straal. Super van minder hard naar erg hard op de huid.
Luidruchtig, stinkende gang, geen wifi, ’s nachts ging brandalarm af !! 1 ster voor het goede bed en 1 ster voor Laplace ontbijt bij de buren. Niet voor herhaling vatbaar !
Kauwgom en aangebroken zeep en flesje badgel van de vorige gast nog aanwezig in de douche. Meeste kentekens op de parkeerplaats zijn pools. Geen aanrader.
Prima hotel voor één nacht. Helaas stonk de badkamer. Hotel lijkt oud. Goede parkeergelegenheid. Personeel is vriendelijk en probeert te helpen bij problemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid