facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tukkers Catering

Info

Welkom bij Tukkers Partyservice, een Twents cateringbedrijf dat alles in huis heeft om elke culinaire uitdaging aan te gaan! www.tukkers.com

Geschiedenis

Catering op z'n aller-Twentst, met de complimenten van de kok...
Welkom in de digitale keuken van Tukkers Partyservice, een Twents bedrijf dat alles in huis heeft om elke culinaire uitdaging aan te gaan.

Dus als u thuis of op de zaak iets te vieren heeft, dan zetten wij graag iets moois op tafel. U heeft er verder geen omkijken naar, maar krijgt wel de eer die de perfecte gastheer toekomt. U kunt à la carte kiezen, maar er is uiteraard ook volop ruimte voor uw eigen smaak en voorkeur.

En als u het buiten de deur wilt houden, dan is onze professionele kookstudio de ideale locatie voor een inspirerende kookworkshop .



"Catering op z'n aller-Twentst, met de complimenten van de kok...Welkom in de digitale keuken van Tukkers Partyservice, een Twents bedrijf dat alles in huis heeft om elke culinaire uitdaging aan te gaan.Dus als u thuis of op de zaak iets te vieren heeft, dan zetten wij graag iets moois op tafel. U heeft er verder geen omkijken naar, maar krijgt wel de eer die de perfecte gastheer toekomt. U kunt à la carte kiezen, maar er is uiteraard ook volop ruimte voor uw eigen smaak en voorkeur."
Adres: Dorpsstraat 96, 7468 CN Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547 383 492
Stad: Enter
Route: Dorpsstraat 96
Postcode: 7468 CN



op zoek naar gerelateerd: Tukkers enter buffet, Tukkers enter bbq, Hapjes bestellen Enter, BBQ Enter, De Bolle Enter, Koud en warm buffet Twente, Sterkerij, Buffet voor 2 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
12BBQ 12BBQ 0 meter 12BBQ, kwaliteits barbeque uit Enter. Wanneer u een barbecue pakket heeft besteld reg...
De Elsgraven De Elsgraven 2 km Mooie huisjes, vriendelijke ontvangst en lekker eten of af te halen.
Recensies
Vanavond voor het eerst de mega spies geprobeerd met familie en vrienden!! Wat een heerlijk stukje vlees en wel keus uit 5 verschillende soorten met bovendien heerlijk stokbrood ook in verschillende smaken met heerlijke salades en saus! Een echte aanrader! Ook volgens mijn vrienden kring! Tukkers Bedankt!!
Super goede catering! Heerlijk warm en koud buffet en zag er verzorgd uit! Een aanrader!
Heb hier een magic box opgehaald en die was echt geweldig goed gevuld! Daarnaast smaakte het ook nog eens top.
Heerlijke hapjes en caterigservice. Ook erg mooi voor kookworkshop voor max 20 pers. Heeeel vriendelijk personeel
Genoten van een heerlijk buffet. Uitstekend verzorgd, lekker en ruim voldoende. Dank voor de verzorging en de op tijd bezorging. Naast de hapjes genoten van de heerlijke salades en niet te vergeten de groentesoep. Top!! Komen zeker terug. Dank voor alles.
Het is super gezellig en goed geregeld de kookworkshop bij Tukkers Partyservice! Je wordt goed ontvangen met een lekker drankje en een lekker aperitief. Daarna krijg je alle uitleg en wordt je geholpen door de chef om de gerechten voor te bereiden. Wanneer iedereen klaar is met de voorbereiding ga je aan tafel voor de eerste gerecht en gaat iedereen beurten de gerechten afmaken en serveren!!! Alles is super geregeld en echt leuk om te doen!!! Zeker een aanrader!!
Afgelopen zomer een megaspies van Tukkers gehad. Dat was een mega succes. Er was ruim voldoende vlees, heerlijke salades en diverse bijgerechten. De meeste gasten kenden dit concept nog niet. Heerlijk dat je op een tropische avond niet zelf hoeft te barbequen, maar dat het vlees al gaar is. Echt een aanrader dus!
Hebben een fantastisch buffet met live coking gehad. Super lekker en goed verzorgd. Was voor 60 personen vega en vlees van alles ruim voldoende.
Prachtig nieuwe winkel met groente en kantklaar producten die ze zelf maken en streekproducten uit de buurt. Denk aan zuivel yoghurt uit Notter kaas uit Cuba en vlees alleen een paar dure stukken van Bolscher. Ziet er top uit. Ook hun catering is fantastisch
Wij hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie cateringservice. Gisteren twee hapjes schalen opgehaald. Ik kan niks anders zeggen, super lekker spul! Vriendelijke mensen en goed eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid