facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuintrends

Tuintrends

Info

Actuele info over tuintrends en kleur in de tuin. Een inspiratiepagina voor alle tuinliefhebbers



"Tuintrend Waalwijk is het “tuin experience centrum” waar u de laatste mode op het gebied van tuinmeubelen kunt bekijken en shoppen! Ook hebben wij een mooie collectie veranda’s en “cabrio daken”."
Adres: Thijstraat 34, 7596KL Rossum, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0541-626534
Stad: Rossum
Route: Thijstraat 34
Postcode: 7596KL


Recensies
Vandaag onze nieuwe lounge set geleverd, zijn tijdens de aankoop vriendelijk te woord gestaan en nu dan geleverd geheel volgens afspraak Werkelijk top, kan dit bij iedereen aanbevelen
Wij hebben 8 maanden geleden voor het eerst de winkel bezocht. De verkoopster stond ons vriendelijk te woord. Uiteindelijk zijn we 3 weken geleden weer geweest. En nu hebben w de prachtige set binnen. Ze herkende ons nog. Ondanks onze mondkapjes. Zeer mooie en degelijke set werd binnen 1 week bezorgd. Ook de communictie per mail of whats app heben wij als zeer pretig ervaren. Ik raad het iedereen aan.
Dit bedrijf houdt zich niet aan afspraken. De telefonische afspraak dat er op een bepaald moment geleverd zou worden en de loungeset op het dakterras 2 hoog in elkaar gezet zou worden, is niet nagekomen. Totaal geen bericht die dag en tevergeefs 3 uur gewacht. Tot een dag later. Toen werd er gebeld en aangegeven dat er niet geleverd zou worden op de 2e etage. De eigenaresse ontkende de afspraak Vd montage en levering op de 2e etage. Geen integer handelen, geen klantgerichtheid en zeer weinig vermogen om te gaan met teleurstelling van klanten.
3 jaar geleden een mooie dure wickerset gekocht van half rond draad. Breekt nu helaas aan alle kanten. En ik ga er toch zuinig mee om. Helaas is er maar 2 jaar garantie.... Erg dure set als je het omrekent per jaar. Was er heel blij mee toen ik de set kocht, maar als ik nu terugkijk de grootste miskoop ooit.
Wat een verademing.Eindelijk een winkel waar je als klant welkom voelt. Ondanks dat de verkoopster erg jong was wist ze ons goed te adviseren en te helpen met onze keuze. Ook de prijs kwaliteit verhouding was uitstekend en de levering na 1 dag we hebben het zelf uitgesteld was perfect. Vriendelijk personeel en een prachtige zaak met voldoende keuze.
Mooie, zojuist geopende tuinmeubelwinkel, naast de Boerenbond, in het voormalige pand van de Skoda dealer. Veel ruimte, en veel keuze in tuinmeubels, -parasols en -accessoires. Al met al een aantrekkelijke collectie. Ook zijn hier leuke tuinhaarden te koop...
Top zaak hebben degelijke en super mooie tuinmeubels! Super goede sfeer en aardig personeel je word er goed geholpen! Gastvrijheid op 10!
Een zeer mooie winkel. Exclusieve tuinmeubelen Zeker niet de goedkoopste maar wel ontzettende mooie meubels
Hele mooie tuinset, stylevol en mooie afgewerkt. Kussens schuiven niet als je er opzit.
Ruim assortiment, mooie producten, vriendelijk personeel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid