facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinontwerp aan huis

Tuinontwerp aan huis

Info

Een tuin die perfect past! Dat is wat je wilt. Bij je leven, gebruik en je manier van ontspannen.
Stuur mij gerust een privébericht om een afspraak te plannen.

Geschiedenis

Een tuin die perfect past! Dat is wat je wilt. Bij je leven, gebruik en je manier van ontspannen.
Stuur mij gerust een privébericht om een afspraak te plannen.



"Superleuk dat je interesse hebt in een ontwerp van Tuinontwerp aan huis.Wij werken op de volgende manier:Henk komt bij jouw thuis voor een interactieve ontwerpsessie.Hij hoort graag wat jij met je tuin zou willen. Je ideeën en de sfeer die jou aanspreekt. Daar voegt hij zijn expertise aan toe en maakt bij jou aan tafel 1 a 3 ontwerpschetsen.Een ontwerpsessie kan op een avond of overdag. Gemiddeld ben je 2 uur in gesprek. Eind van de afspraak liggen er 1 a 3 gave ontwerpen die van jou zijn.De prijs hiervan is € 275,--Als je het fijn vindt kunnen wij ook de tuin begeleiden naar de aanleg.Ruim 20 jaar ervaring Karin & Henk, Tuinontwerp aan huisStuur ons een berichtje met je vragen!!"
Adres: Hoeksekade 44, 2661 GK Bergschenhoek
Telefoonnummer: 06-37173688
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 44
Postcode: 2661 GK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EDTuinen EDTuinen 2 km Aanleg, onderhoud en advies van tuinen http://www.edtuinen.nl
Recensies
Ik heb afgelopen voorjaar een nieuw appartement met groot dakterras gekocht. Tuinontwerp aan huis heeft mij geholpen met een prachtig ontwerp en de aanleg. Ik had geen idee wat er allemaal kon, maar het is echt heel mooi geworden. Henk had zoveel leuke ideeën. Hij heeft me echt goed geholpen. Heel blij mee.
Voor € 275,00 kwam Henk met potlood en papier bij ons thuis een tekening maken voor de renovatie van onze tuin. Vanwege zijn expertise, zijn wij ingegaan op de uitnodiging van Henk om ook de uitvoering van het ontwerp door hem te laten begeleiden. Echter, na het vooruitbetalen van het vervolgtraject à € 400,00, nam de klantgerichte houding af. In een klein halfuurtje zijn we in een tuincentrum langs wat materialen gelopen. Er werden na 9 weken slechts 2 van de beloofde 3-5 offertes geleverd, die qua uitgangspunten nogal van elkaar verschilden duidelijk niet door Henk en Karin gecontroleerd. Wij hebben vervolgens rechtstreeks met de hovenier contact gezocht. Tussenkomst van Henk en Karin leidde helaas tot teveel vertraging. Henk en Karin zijn pas vlak vóór oplevering door de hovenier langsgekomen. Ook nog eens op verzoek van de hovenier. De tekening was niet op tegelmaat en de hovenier bleek de eerste, niet aangepaste, versie van de tekening te hebben ontvangen. Hierdoor hebben we tijdens de uitvoering met de hovenier veel moeten puzzelen om ‘uit te komen’. Met extra kosten voor ons tot gevolg. Vier weken na het bespreken van de beplanting, ontvingen we via WhatsApp van Henk een foto van een kladblokje. Precies met de planten die wij juist niet wilden hebben. Wij hebben Henk verzocht een nieuw beplantingsplan op te stellen. Dat is inmiddels enkele maanden geleden, een volledige radiostilte volgde. Het beloofde beplantings- en belichtingsplan zijn niet door Henk en Karin geleverd. Tja, een beetje naïef te denken dat iemand zijn afspraken nakomt, als-ie al betaald is. Eén ster voor de inspiratie voor een nieuwe tuin.
Tuinontwerp aan huis begon heel prettig, met elkaar tot een mooi ontwerp gekomen. De vervolgstappen zijn echter niet bevredigend verlopen. Offertes kwamen erg laat en reactietijd was traag. Vervolgens lagen de offerteprijzen ver bij het in de ontwerpfase genoemde budget vandaan. Ter compensatie een beplantingsplan gekregen, maar verder was van ontzorging geen sprake.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid