facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinmeubelshop - tuinmeubelen Nunspeet

Tuinmeubelshop - tuinmeubelen Nunspeet
Adres: Industrieweg 12, 8071 CT Nunspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0341 745 786
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Nunspeet
Route: Industrieweg
Huisnummer: 12
Postcode: 8071 CT


Openingstijden

maandag: 09:30–17:30
dinsdag: 09:30–17:30
woensdag: 09:30–17:30
donderdag: 09:30–17:30
vrijdag: 09:30–21:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Slechte communicatie en lange levertijd.nnOp 15-02-2024 hebben wij een tuinset samengesteld in het filiaal te Nunspeet. Hierbij hadden wij 6 stoelen welke op voorraad waren en een tuintafel waar de levertijd niet helemaal bekend was. Dit zouden wij de volgende dag horen.nnWij kregen een mail met het volgende:nDeze tuintafel wordt volgende week verscheept. De verwachting is dat deze eind maart in Nederland aankomt.nnNa begin april nog niks gehoord te hebben heb ik zelf maar contact opgenomen om de stand van zaken te bespreken. Tafel had vertraging zou nog 2 weken duren. Deze weken verstreken en weer niks gehoord. Hierna weer zelf contact opgenomen om te horen dat het nog 5 weken ging duren. Maar we konden de bestelling ook annuleren. Of terwijl wij wachten al 5 weken op onze bestelling die eind maart zou komen en dan de bestelling maar annuleren.nnAangezien het om de levering ging van de tuintafel zijn wij opzoek gegaan naar een andere tafel. Na deze gevonden te hebben contact opgenomen dat wij de tafel wilde annuleren en dat Tuinmeubelshop de stoelen nog wel mocht leveren. Hier kregen we als antwoord dat de levertijd voor de stoelen nu ook 7 weken was en ze niet zeker wisten of de stoelen voor ons gereserveerd waren. Gelukkig was het enige positieve dat de stoelen toch geleverd konden worden.nnAl met al een gigantisch lange tijd aan het lijntje gehouden met 0 communicatie van uit het filiaal. Daarom raar ik het af om hier iets te kopen en krijgt Tuinmeubelshop van mij 1 ster!
Onwijs goed en vriendelijk geholpen door Geert. Geert heeft goed naar onze wensen geluisterd en daarbij een passend advies gegeven. Wij zijn geslaagd! Ook nog eens een hele snelle levertijd! Heel erg bedankt en tot ziens!
Wij kregen van de verkoper alle mogelijkheden om onszelf te orienteren en uitproberen van de opgestelde tuinsets.ndoor hem aangegeven als wij nog eventuele vragen hadden hem konden raadplegen. prettig contact met een ander echtpaar die ook belang hadden bij het tuinset wat ons enorm aanstond. wij werden als senioren nog bediend met een kop koffie. wij kijken er naar uit dat ons mooie uitgezochte tuinset bij ons achter thuis staat
Ook veel keuze in tafels en stoelen buiten. Loungesets waren er ook genoeg aanwezig. Ik vond de sfeer kil. Het personeel 2x gevraagd of ze ons konden helpen, duidelijk gezegd dat we aan t oriënteren waren. We werden er kriegel van die opdringerigheid.
Vanmiddag 2 stoelen gekocht in Nunspeet. De tuinmeubelshop is een erg mooie winkel en ziet er erg netjes uit. We werden vriendelijk ontvangen en we kregen koffie aangeboden. Het personeel gaf relevante informatie op een prettige manier en gaf ons de ruimte en tijd om tot een keuze te komen. Het was prettig en geslaagd winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid