facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinmani

Tuinmani

Info

Tuinmani

Geschiedenis

Tuinmani verkoopt en monteert alles voor in en rond de tuin. Zoals bijvoorbeeld: Tuinhuizen, Blokhutten, Veranda's (aluminium + hout), Schuttingen, Sierhekwerk en Bestrating. Kijk op onze website www.tuinmani.nl voor informatie en foto's.



"Tuinmani!Voor al uw tuinmaterialen, zoals veranda's, schuttingen, sierbestrating, tuintegels, sierhekwerk, hekwerk, jacuzzi's, vuurwerk, tuindecoratie, zonneschermen, blokhutten, bestrating, overkappingen , glazen schuifwanden, tuinverlichting, zonnedoeken, pergola's, tuinkamers, maatwerk, tuinmeubelen, tuinhaarden, loungebanken, muurblokken, opsluitbanden, carports en tuinhout.Liever niet zelf monteren? Tuinmani heeft een eigen montageteam!Graag tot ziens aan de Revalstraat 7 in Deventer.Team Tuinmani"
Adres: Revalstraat 7, 7418 BJ Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570590712
Stad: Deventer
Route: Revalstraat 7
Postcode: 7418 BJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinmani Vuurwerk, Tuinmani Deventer Vuurwerk, Tuincentrum Twello, Tuincentrum Diepenveen, Vuurwerk Deventer, Intratuin Deventer, Tuinwinkel Deventer, Intratuin Deventer openingstijden
Recensies
Begin dit jaar hier alles gekocht voor in de tuin. Top service en de mannen weten er echt alles van! Wij zijn superblij met het eindresultaat!
Na verschillende plekken te hebben bezocht op zoek naar een veranda hebben we voor Tuinmani Apeldoorn gekozen omdat ze open, transparant en makkelijk aanspreekbaar waren. Geen enkele hoeveelheid vragen was een gedoe. We zijn helemaal blij met onze veranda. Wij hebben gekozen voor de Verasol Cube en kunnen de installateurs niet genoeg complimenteren. Ze waren beleefd, netjes en vooral zeer bekwaam. Ze waren nauwgezet met hun aandacht voor detail en dit is terug te zien in het geleverde product. We raden Tuinmani ten zeerste aan en zouden niet aarzelen om in de toekomst naar hen terug te keren.
Bij de aankoop en het maken van afspraken bijzonder prettig en vakkundig te woord gestaan. Het personeel die de schutting hebben geplaatst waren erg vriendelijk. Het plaatsen van de schutting ging snel en vakkundig. Fijne communicatie. Tuinmani is een echte aanrader. TOP!
Dit jaar een schutting en een hekje besteld bij Tuinmani, tijdens de bestelling keurig geholpen. De levertijd zou rond de 3wkn zijn, prima! Maar dit werd later, we hebben hier zelf achteraan moeten bellen. Toen het geleverd werd, was 1 deel van het hekje niet goed, miste we een hoekpaal en was het beton niet geleverd. Voor het hekje moest een soort schadeformulier ingevuld worden, prima. Begrijpelijk, maar dat we niet gelijk een hoekpaal geleverd of binnen 2wkn kregen, begrijp ik niet. Ook hebben we heel vaak zelf moeten bellen om te horen hoe het staat met alles. Hierbij lang niet altijd netjes te woord gestaan. Eindelijk kregen we bericht dat het hek werd omgewisseld die week, maar op donderdag wisten ze nog steeds niet precies wanneer ze kwamen. En dat ik dit wilde weten was niet gewenst. Ook bij het leveren van de hoekpaal, moest er een ruiling plaats vinden met een andere paal. Ik kreeg de hele tijd de vraag of ik het wel zeker wist of het klopte en welke paal hij dan mee moest nemen? Terwijl hij verstand hiervan heeft. Kortom we hebben een mooie schutting en poort, maar de weg er naar toe was erg hobbelig door communicatiegebrek van Tuinmani.
Weinig service, geen steen bij tekopen van 4 jaar geleden
Echt goed bedrijf, komt afspraken na en maakt mooi stukje werk.
Veranda gekocht en laten monteren. Vriendelijk te woord gestaan in showroom door mensen met verstand van zaken. Nette offerte en duidelijke afspraken. Veranda snel geleverd en gemonteerd. Nadat veranda gemonteerd was tuin ook weer netjes achter gelaten. TOP!!
Zeer tevreden met de overkapping aan onze stacaravan. Kundig geplaatst door vriendelijke medewerkers.
Nette en overzichtelijke showroom prettig geholpen
Oplichters eerste klas. Smoesjes en niet leveren. Alles wat mis kon gaan is misgegaan. En als toppunt rijden ze je schuur ook nog eens in mekaar, alle aansprakelijkheid wordt ontkend. Helaas voor tuinmani hebben zij per mail en app wel degelijk aansprakelijkheid erkend en krijgt dit nog een vervolg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid