facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinland

Tuinland
Adres: Borgstee 70, Assen
Telefoonnummer: +31592343444
Stad: Assen
Route: Borgstee 70


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuinland webshop, tuinland openingstijden, tuinland folder, tuinland vacatures, tuinland kerst, tuinland buitenplanten, tuinland groningen, tuinland wilp
Recensies
Deze bak staat in jullie winkel bij de visafdeling, arme vissen! Hier moet toch wat aan gedaan worden. Onze ervaring met jullie vissen is helaas erg slecht en zullen we niet weer kopen.
Vandaag in de Tuinland 40 min gewacht na drie keer vragen en bevestiging van de medewerker om geholpen te worden. Was het even ontschoten, ben ook zo druk. Dit terwijl andere medewerkers selfies vanzichzelf lopen te maken. Wetende bij de medewerker dat we een grote hoeveelheid planten wilden bestellen. Naast dat we de hele partij wat er stond meewilden nemen. Kon er alleen vanaf we zijn erg druk. Erg jammer Tuinland, gemiste inkomsten en ontevreden klant.
Fantastische dames op de bloemenafdeling in Assen. Zeer professioneel een behulpzaam om een spontane actie te ondersteunen.
Altijd leuk om even door te lopen en ik kom er nooit weg zonder iets te kopen. Al is het een lekkere lunch.
Ik had een dag voor moederdag een bos bloemen gekocht. De volgende dag waren de rozen al slap gaan hangen. Ik heb een email gestuurd en mocht gewoon een nieuwe bos bloemen halen. Super. Bedankt.
De planten zijn altijd kurk droog. Heb 3 keer de gok gewaagd met kamerplanten en 3 keer waren ze binnen no time dood. verwaarloosd. Wel 3 sterren met als positieve noot dat de kerst opbouw gaaf is en de snijbloemen prachtig.
Was geïnteresseerd in fruitbomen. Dikke bende buiten, geen prijskaartjes en als er al een prijs aan zat was het een stevige. Maar kom dan naar eens vlot de winkel weer uit. Je moet verplicht eerst 300 meter via verplichte route langs artikelen die je helemaal niet wil. Eerste keer en tevens laatste keer.
leuke winkel om ff rond te struinen , wat een aanbod . en altijd even een drankje en wat te eten in het restaurant waar we bediend werden door een zeer vriendelijke dame.
Ruime aanbod van planten en bloemen en nog veel meer.... Leuke winkel en na afloop even in het restaurant genieten van een kopje koffie of thee. Super.
Van alles wat voor in de tuin en binnen, veel assortimenten. Vriendelijk personeel en de brasserie heerlijk om iets te eten en of een drankje binnen en buiten terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid