facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Vechtweelde

Tuincentrum Vechtweelde

Info

Tuincentrum Vechtweelde is een prachtig tuincentrum (20.000 m2) in Maarssen.

Geschiedenis

Tuincentrum Vechtweelde is een prachtig groot tuincentrum (20.000 m2) in Maarssen (gemeente Stichte Vecht) op slechts enkele minuten afstand van Utrecht, Breukelen, Bilthoven en Leidsche rijn. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment tuinplanten, bomen, kamerplanten, tuinmeubelen, loungesets, barbecues, potterie, sfeerartikelen en dierbenodigdheden. Alles voor dier, tuin, balkon of terras. In ons tuincafé met buitenterras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of lunch. Graag tot ziens in ons prachtige tuincentrum.



"Vechtweelde is een groot 10.000m en verzorgd tuincentrum in Maarssen op slechts enkele minuten afstand van Utrecht, Breukelen, Bilthoven en Leidsche rijn. Bij ons vind je een zeer groot assortiment tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen, tuingereedschappen, barbecues en alle andere benodigdheden voor tuin, terras, balkon en dier. Mocht je tijdens het winkelen even willen pauzeren, kom dan voor een heerlijke lunch of kopje koffie langs in onze tuincafé. We hopen je weer snel te mogen zien in ons prachtige tuincentrum."
Adres: Herenweg 35, 3602 AN Maarssen
Telefoonnummer: 0346-563397
Stad: Maarssen
Route: Herenweg 35
Postcode: 3602 AN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vechtweelde aanbiedingen, vechtweelde vuurwerkshow 2018, tuincentrum vechtweelde vacatures, vechtweelde klantenkaart, tuincentrum overvecht, tuincentrum van ginkel, vuurwerk vechtweelde 2018, thunderkings vechtweelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum van Ginkel Tuincentrum van Ginkel 1 km Prachtige planten en hebbedingetjes voor een redelijke prijs, groot artisement, wordt...
MAWI tuin MAWI tuin 3 km Zeer groot assortiment tegels waaronder veel die je niet overal vindt.
Wico Planten Wico Planten 4 km Een vaste planten kwekerij die vele soorten kunt leveren en zelf kweekt. Vooral de ap...
Recensies
Een leuk tuincentrum waar ze ook mooie spullen te koop hebben voor een goede prijs.
Ik geniet zo om bij jullie in te kopen. Nog steeds het fijne leuke bedrijf zoals het altijd al was, een inspiratie en motivatie in ieders leven. Dat kan iedereen gebruiken
Hebben altijd erg mooie dingen en de kerstshow was dit jaar echt geslaagd. Een compliment dat ik echt wil geven is dat je er altijd vriendelijk word begroet en je geen zucht steun krijgt als je iets wilt vragen, hele goede service!
Gisteren hier voor het eerst geweest en het viel niet tegen. Mooi, groot tuincentrum met momenteel een hele uitgebreide kerstafdeling. Mijn dochter 3 vond alles prachtig. Leuk tuincafé met heel schappelijk geprijsde koffie 2.30 voor een cappuccino, waar vind je dat nog? en lekker gebak. Er bleek ook nog een speelhoek te zijn voor kleine kinderen. Heel vriendelijk, bekwaam personeel. We gaan hier zeker nog een keer heen!
Super leuk tuincentrum vooral nu met de kerst
Mooi tuincentrum met mooie spullen. Alleen de medewerkers mogen wel een klantvriendelijkheidscursus volgen. Bij de telefonische vraag of een afgeprijsde kunstkerstboom nog op voorraad was, was het letterlijke antwoord dat ze niet de moeite wilde nemen om dit te bekijken voor afgeprijsde artikelen. Voor een kerstbal snap ik dit, maar voor een kerstboom die na afprijzing €320 is, vond ik dit een beetje raar. Het is ook niet dat ik rond een piekpunt belde doordeweekse dag om 14.00.
Een sfeervol tuincentrum met alles voor de tuin en veel voor je huis. Niet te klein, niet te groot. Ruime parkeergelegenheid. De kerstshow is zeker de moeite waard. Leuke interieurideeën.
Leuk ook de delen waar geen kerstshow was waren sfeervol voor het restaurant is vernieuwd en nog mooier. De Leukste sfeervolle kerstshow.
Een waanzinnig mooi en vooral verzorgd tuincentrum. Personeel heel vriendelijk en zeer hulpvaardig. Vandaag geweest naar de kerstshow wat waanzinnig mooi was. Zeer veel keus en erg mooi opgezet. De mooiste die we tot nu toe hebben gezien. We gaan hier zeker nog veel vaker naar toe. Echt de moeite waard
Één van de mooiste tuincentra die ik ken. Tijdens de kersttijd is er zo'n bijzondere grote sortering kerstspullen. Knap dat ze het zo sereen en rustig kunnen houden. Echt een aanrader. Mooie planten sortering voor binnen en buiten. En vriendelijk personeel. Het "Tuincafe" is een feestje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid