facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum van den Hurk

Tuincentrum van den Hurk

Info

Tuincentrum van den Hurk biedt producten aan van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. We kopen rechtstreeks bij kwekers en zijn bijna dagelijks op de veiling aanwezig en beschikken over een eigen vrachtwagen.

Geschiedenis

De geschiedenis van Tuincentrum van den Hurk gaat terug naar begin
jaren ’60.

De heer A. van den Hurk begon een fruitteeltbedrijf inclusief kleinfruit,
o.a. aardbeien en bessen, waarvan een gedeelte onder glas werd gekweekt.

Eind jaren ’60 werd het fruitteeltbedrijf onteigend. De Gemeente Culemborg had de grond nodig voor nieuwbouw. Wat overbleef was het kleinfruit, gekweekt in kassen.

Theo van den Hurk nam het bedrijf van zijn vader in de jaren ’70 over, en begon met het kweken van planten en éénjarig perkgoed, welke gretig aftrek vonden bij particulieren. Zo is in de loop der jaren het tuincentrum ontstaan.

Tuincentrum van den Hurk biedt producten aan van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. We kopen rechtstreeks bij kwekers en zijn bijna dagelijks op de veiling aanwezig en beschikken over een eigen vrachtwagen. De bloemen en planten die ’s morgens heel vroeg op de veiling gekocht worden, staan dezelfde dag al in de winkel.

Het is een familiebedrijf, de derde generatie zet het bedrijf al enkele jaren mede voort.

Tuincentrum van den Hurk is uitgegroeid tot een compleet tuincentrum.



"Bij familiebedrijf Tuincentrum van den Hurk Culemborg kunt u terecht voor al uw huis, tuin en dier benodigdheden. U heeft een ruime keus aan onder andere kamerplanten, tuinplanten, potten, vijverartikelen, tuinmeubelen, tuingereedschap, dierbenodigdheden, sfeerartikelen en nog veel meer. Aangezien wij Weber World Dealer zijn, bent u voor de beste barbecues ook bij ons aan het juiste adres. Ons vakkundige personeel staat graag voor u klaar en helpt u met volledige aandacht bij het uitzoeken van de juiste benodigdheden. Kerstboom kopen in de winter? Ook dat kan. Kom eens bij ons langs, we zijn goed te bereiken onder andere vanuit Vianen, Leerdam, Tiel en Geldermalsen. Graag tot ziens in ons complete tuincentrum!"
Adres: Honddijk 11, 4101 NP Culemborg
Telefoonnummer: 0345512136
Stad: Culemborg
Route: Honddijk 11
Postcode: 4101 NP


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum van den hurk openingstijden, intratuin culemborg, folder van den hurk culemborg, van de hurk culemborg vacatures, kerstshow van den hurk culemborg 2017, honddijk 11 culemborg, nieuwbouw van den hurk culemborg, van der hurk tuincentrum perkplantjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenhuis Terweyde specialist in bloemen cadeaus en speciaal bloemwerk Bloemenhuis Terweyde specialist in bloemen c... 982 meter Nieuwe eigenaar en nieuw personeel, plezierig en hulpvaardig. Dit bloemen huis krijgt...
Heykoop Bloemisten, Bloemen, Planten en Interieur Heykoop Bloemisten, Bloemen, Planten en Inte... 1 km Goede snelle service. Denken mee als er een kink in de kabel zit wat betreft de bezo...
Delano Outlet Culemborg Delano Outlet Culemborg 2 km Wat een geweldige winkel is dit. Mooie grote winkel met diversen meubels en accessoir...
Delano Wonen & Tuin Delano Wonen & Tuin 3 km Super tevreden over Delano Wonen & Tuin! Afgelopen zomer zijn wij enorm goed geho...
Bouquetterie Delano Bouquetterie Delano 3 km Haal hier je bloemen altijd, blijven lang goed en ruime keuze en nog tegen een normal...
Recensies
Tuincentrum is mooi opgezet, maar in prijs vele malen hoger dan de concurrentie. Echter, wat het meest teleurstellend is zijn de papegaaien die enige tijd in de kooi bij de kassa zitten. Ze worden redelijk goed verzorgd eten is er, houtsnippers zijn aanwezig, maar je ziet gewoon dat ze erg veel stress hebben en zich vervelen ze plukken zichzelf helemaal kaal. Zeer ernstig dat anno 2022 nog dieren te koop worden gezet in winkels. Laat alsjeblieft geen nieuwe meer komen nadat deze weg zijn... :
Wij kwamen op een rustig moment vrijdagmiddag en zowel de tuinplanten als de huiskamerplanten zagen er voortreffelijk uit. Wat opviel waren de lage prijzen. Waarschijnlijk zijn we al gewend aan alle prijsverhogingen en heeft vd Hurk zijn prijzen niet verhoogd, maar zelfs dan waren we goedkoop uit en hadden het idee dat we onszelf verwend hadden met groene decoratie!
Van den Hurk gaat stoppen en dat is te merken ook. Er is nog een poging gedaan om een soort van kerstshow te maken, maar dat mag absoluut geen naam hebben.
Ik vind het daar altijd leuk mooi en gezellig. Vinden het alleen jammer,dat je helaas ,geen koffie met een lekker broodje bal kan eten. Er waren,nog zoveel mensen die het ook zijden. Heel jammer dus.
Vriendelijk personeel, ruim aanbod van vaste planten, perkgoed, kamerplanten etc. In het tuincentrum bevindt zich een koffiecorner. Mooi assortiment snijbloemen voor een klein prijsje met dezelfde kwaliteit als bij de bloemist. Ook een mooi assortiment citrusbomen en andere kuipplanten. In een straal van 15km de grootste. Het is zeker de moeite waard om hier heen te gaan in de 4 seizoenen van het jaar.
Prachtig tuincentrum, uitstekend verzorgde producten, vriendelijk behulpzaam personeel, kwaliteit bloemen uitstekend. Voor ons een tuincentrum met een dikke 10!
Leuke sfeer en ze zijn alweer begonnen met de kerst spullen, je kan er gemakkelijk een halve dag doorbrengen. En meestal kom je voor iets maar ga je met andere dingen weg haha
Goede kwaliteit, veel keuze, prima advies. Zoals alles inmiddels, prijzen behoorlijk gestegen. Planten zien er prima verzorgd uit, worden met zorg behandeld. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Grote parkeerplaats. Kerstshow is een aanrader.
Leuke kerstshow met ruim aanbod voor een normale prijs
Ik heb een hele fijne winkel ervaring gehad bij dit mooie tuincentrum. Twee weken geleden een aantal mooie tuinplanten aangeschaft, waarvan er eentje niet mooi in bloei kwam en stond te verpieteren. Na overleg mocht ik de plant terugbrengen en kreeg een nieuwe mee naar huis. Top service en heel erg gewaardeerd! Dankjewel hiervoor.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tuincentrum van den Hurk met het openbaar vervoer


Culemborg, Beukeboom 370 meter
46
641
Culemborg, Beukeboom 380 meter
46
641

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid