facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum van den Berg

Tuincentrum van den Berg

Info

Alles voor kamer en tuin.

Geschiedenis

Wat 50 jaar geleden begon als een gemengd agrarisch bedrijf, is uitgegroeid tot een compleet tuincentrum met een uitgebreid assortiment tuinartikelen. Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders heeft alles voor uw tuin. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenplanten en de daarbij benodigde materialen als potten, bakken, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Veel van onze seizoensplanten kweken we zelf! Kies bijvoorbeeld voor de door ons geteelde violen of geraniums in allerlei kleuren. Daarnaast leveren we ook verse graszoden en mooi kunstgras voor een perfect gazon. Bent u op zoek naar betonklinkers of sierstenen om uw tuin mee te leggen? We hebben verschillende kleuren, afmetingen en steensoorten voor elke gewenste bestrating.

Ook als u op zoek bent naar tuinhout voor uw schutting, schuur of plantenbak komt u langs bij ons tuincentrum in Vierpolders. Wilt u op mooie zomeravonden extra lang in uw tuin zitten? Wij bieden u de mooiste verlichting die de juiste sfeer creëert. Loop ook even langs onze bloemenhoek, waar de mooiste boeketten voor u klaar staan om uw geliefde of vrienden mee te verrassen.
Bekijk ons assortiment voor binnen en buiten. Kom langs in het vernieuwde tuincentrum en ervaar 10.000 m2 tuinplezier in Vierpolders!



"Wat 60 jaar geleden begon als een gemengd agrarisch bedrijf, is uitgegroeid tot een compleet tuincentrum met een uitgebreid assortiment tuinartikelen. Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders heeft alles voor uw tuin. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenplanten en de daarbij benodigde materialen als potten, bakken, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Veel van onze seizoensplanten kweken we zelf! Kies bijvoorbeeld voor de door ons geteelde violen of geraniums in allerlei kleuren. Daarnaast leveren we ook verse graszoden en mooi kunstgras voor een perfect gazon. Bent u op zoek naar betonklinkers of sierstenen om uw tuin mee te leggen?"
Adres: Hogeweg 8, 3237LD Vierpolders
Telefoonnummer: +31181412179
Stad: Vierpolders
Route: Hogeweg 8
Postcode: 3237LD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Aralia, Tuincentrum Hellevoetsluis, Graszoden vd Berg Vierpolders, Tuincentrum Oostvoorne, Van den Berg hout, Tuincentrum Voorne, Tuinhout Vierpolders, Tuincentrum sierbestrating
Recensies
ze hebben heel veel maar echt overzichtelijk vond ik het persoonlijk niet. bij mijn zoektocht naar personeel kon ik niemand vinden en ik denk dat andere klanten daar ook moeite mee hadden aangezien ik de vraag kreeg of ik er werkte,
Prachtige zaak met mooie planten en mooie bloemen. Alles wordt keurig onderhouden. Ook mooie potten en andere spulletjes voor in huis. Leuk ook voor als je een cadeautje nodig hebt.
Leuk tuincentrum we zijn erg vriendelijk geholpen en het was ook goed betaalbaar
Heel veel te weten gekomen over volledig keramische tegels van 60x60x3. Ook over betontegels van 60x60x4 met een keramische laag. Er staan werkelijk honderden tegels in allerlei maten en soorten. Als u tegels zoekt moet u hier wezen ontzettend veel keus. Ook bij de verlichting voor de tuin wezen kijken, ook veen keus.
Veel keus, ook mooie potten en een groot assortiment vaste planten voor het a.s buitenseizoen. Buiten een ruime keus in tegels. Werden vriendelijk geholpen.
Ik vind het te duur voor mij. Maar de keuze is reuze.
De medewerkers van Tuincentrum van den Berg zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Veel tegels voor de tuin ruime opzet
Leuke winkel om even rond te snuffelen.
Deskundig advies gekregen ook met oog op de prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid