facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Rutgers

Tuincentrum Rutgers

Info

Tuincentrum Rutgers is een middelgroot tuincentrum van circa 5000m² overdekt en 7500m² buiten.

Adres: Hoofdweg 242, 9765CL Paterswolde
Telefoonnummer: 0503091749
Stad: Paterswolde
Route: Hoofdweg 242
Postcode: 9765CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: rutgers eelde vuurwerk, flora tuincentrum, tuincentrum groningen, tuincentrum roden, ben kamps eelde, grootste tuincentrum van het noorden, rutgers eelde caravanstalling, tuincentrum assen
Recensies
Je kan er alles krijgen maar het is wel een beetje verouderd en rommelig. Je houdt ervan of niet. Groot buitenterrein wat maar deels in gebruik is. Groot assortiment kamerplanten maar niet alles is even verzorgd. Het is grappig om even doorheen te lopen. Veel prijskaartjes missen. Grote keus.
Over de tuinen geen mening. Wel over het personeel dat vrouw met kind bedreigd en racistisch bejegend. Over de motorkap heen meppen terwijl er een kind naast zit. Zou met zo'n zaak geen zaken doen
Hier halen we altijd vanaf vroeger al met mijn opa en oma de viooltjes weg want hier zijn ze toch altijd het mooiste en blijven altijd goed en de keuze is reuze.
Mooi, wat kleiner tuincentrum. Ze hebben hier veel binnen en buiten planten, en veel kamerplanten waar ik voor kwam. Het is niet zo strak en netjes opgezet als franchise tuincentra, maar als je dat wil moet je daar heen gaan. Ze hebben wel redelijk wat keuze in potten, ik kon hier niet voor slagen. De medewerkster kon mij alles vertellen over de kamerplant die ik op het oog had, en over de juiste verzorging voor deze plant. Ik zou hier weer heen gaan.
Gisteren vierden wij ons 50-jarig huwelijksfeest. Van het bruidsboeket van destijds had ik nog een oude zwart-wit foto, waarop de bloemen in het boeket niet allemaal terug waren te brengen naar een naam. Met hulp van het tuincentrum komen d bloemen benoemd worden en is het bruidsboeket van 50 jaar geleden succesvol "gereconstrueerd". Daarmee kon ik mijn vrouw verrassen.
Fijne plek om planten, bloemen en tuin/balkon spulletjes te halen!!
Het is een tuincentrum zoals je dat in een dorp kan verwachten. De kwaliteit van de planten is uitstekend en de prijzen netjes. Hier en daar goedkoper dan de grote conculega een paar kilometer verderop. De winkel oogt wat rommelig, dat zal met de wisseling van de seizoenen en opbouw van kerst te maken hebben.
Er fijne winkel met medewerkers die eens een keer wél weten hoe je voor de planten moet zorgen! Erg goed geslaagd en ergbgoed advies gekregen over standplaats en grootte van de plant. Niet zomaar dom de duurste aanraden maar echt meedenken! Erg blij met de aankoop!
Voor alle denkbare tuinspullen. Binnen staan kamerplanten, buiten en in een soort kas staan planten voor buiten. Men is bereid mee te denken over je tuin en neemt de tijd voor uitleg. Als ze iets niet hebben, kan het besteld worden. De kwaliteit van de planten is vaak net wat beter dan bij een reguliere tuinmarkt. De prijzen wel wat hoger.
Groot tuincentrum met leuke spulletjes. Van kamerplanten tot tuinplanten,bomen en struiken of een bos bloemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid