facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Rijdes

Tuincentrum Rijdes

Geschiedenis

Sfeervol, hoge kwaliteit, ruim gesorteerd...
Bij Tuincentrum Rijdes, gelegen op een mooie locatie aan de rand van Vinkeveen, kunt u in een gemoedelijke sfeer de mooiste bloemen en planten uitzoeken voor uw huis en tuin. Een goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en doordat er rechtstreeks via de veiling in Bleiswijk wordt ingekocht kunt u er altijd zeker van zijn dat we de meest verse bloemen en planten voor de juiste prijs aanbieden! In de gemeente De Ronde Venen heeft Tuincentrum-kwekerij Rijdes verreweg het grootste assortiment aan bloemen, kamerplanten en tuinplanten. Bij Tuincentrum Rijdes zijn vakkundige bloemisten werkzaam die goed op de hoogte zijn van de allerlaatste trends op het gebied van bloemsierkunst. Kortom ook aan creativiteit en originaliteit geen gebrek.



"Winkel gespecialiseerd in de verkoop van bloemen, planten en tuinplanten.+ uitgebreid assortiment potten en decoratie."
Adres: Uitweg 17, 3645 TA Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297261784
Stad: Vinkeveen
Route: Uitweg 17
Postcode: 3645 TA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Mijdrecht, Bloemist Mijdrecht, Huifkar Mijdrecht, Tuincentrum Uithoorn, Huifkar bloemen bestellen, Plantenarrangement bestellen, Kwekerij Vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bloomenroom bloomenroom 571 meter bloomist en stylist
De Tuinderij De Tuinderij 725 meter Weer mooie Orchideeën gekocht En mijn plantebak laten vullen met Geraniums
Woon&Tuincentrum Woon&Tuincentrum 753 meter zie ook www.tiffanymarkt.nl, www.balustrademarkt.nl, www.buitenverlichtingsmarkt.nl
Recensies
Beetje buiten het dorp, heel gezellig, beetje rommelig, moet je van houden, hebben wél veel leuke dingen!
Elk jaar kwaliteit planten voor in de tuin en hele jaar door goede en lang blijvende bloem bossen voor in huis
Kom er graag shoppen voor zowel boeketten als tuinplanten en perkgoed
Fantastische bloemenpracht en kwaliteit. Scherpe prijzen. Ik haal er al jaren al m'n bloemen. Ik heb dan ook de mooiste tuin van de straat. Zojuist graf grafbloemen besteld. Zo lief, begripvol, meedenken. Stelt gerust, dat ik dit aan hen over kan laten.
Altijd vriendelijke, opgewekte service bij Tuincentrum Rijdes! Verstand van zaken, grote collectie en denken graag met je mee.
Wat een super mooi en groot assortiment aan bloemen hebben ze hier in de stal staan. En ze weten ook nog eens perfect te maken wat je voor ogen hebt. Verder gaat de winkel over in een grote plantenassortiment. Je merkt echt dat een familiebedrijf is, waar iedereen voor elkaar en voor de klant klaarstaat.
Top service,vriendelijk personeel
Netjes geholpen. Voelde mij weer thuis. Ik woonde voorheen in vinkeveen. Mij ouders gingen ook vaak naar rijnders .
Heel vriendelijk personeel allemaal !!!
Heel veel keuze en fijn personeel. Ik kom met prachtige boeketten thuis, zij begrijpen waar ik naar op zoek ben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid